home MASS MEDIA, POLITICA Cum controla Elena Udrea ce apărea în presa română

Cum controla Elena Udrea ce apărea în presa română

Share

Interpuşii Elenei Udrea deveniseră tot mai tupeişti şi aveau pretenţii tot mai mari de la publisheri, impunând scoaterea unor articole de pe online.

Aproape toate actele de cenzură prin presiuni politice, din partea Elenei Udrea, asupra fluxului editorial se manifestau asupra publisherilor care se aflau în insolvenţă, arată jurnalistul Cătălin Tolontan.

10 aprilie 2012: ZF a publicat articolul Elena Udrea i-a vândut un apartament de 240.000 de euro fondatorului Universităţii Spiru Haret.

Tudor Breazu, secretarul personal al Elenei Udrea, implicat până peste urechi în Dosarul Gala Bute, i-a cerut Mariei Apostol, PR la ProTV, ca articolul să dispară de pe ZF online.

Pentru cine nu ştie cine e această Maria Apostol, le explicăm noi: una dintre multele fetişcane specializate în parvenire cu ochi sclipitori şi buzişoare şăgalnice din corupta presă română.

Maria Apostol şi-a început cariera în presă făcând munca de jos în PR pentru ProTV. Muncind din greu. Zilnic. Ca un sclav pe plantaţie. Într-o zi, tot muncind astfel, pe jos, a fost remarcată şi… hopa prin concurs!

La început, Mărioara era cu mu-mu.mu şi lugu-lugu. Pe la finalul deceniului trecut, ajunsese atât de puternică, încât tremurau în faţa ei managerii de publicaţii din Pro.

Revenind, fiind astfel ea rugată de Tudor Breazu, piţiponcul Elenei Udrea, aceasta s-a executat. “Rezolvat” – a fost răspunsul fetei. De atunci, URL-ul respectiv dă eroare 404.

În schimb, cei de la ZF s-au răzbunat intratrust: Gândul a publicat articolul. Sunt tone de astfel de mizerii ce s-au petrecut de-a lungul timpului în presa română. Iar Elena Udrea nu e cu nimic mai bună decât toţi ceilalţi politicieni veroşi care au dorit să controleze presa.

Citeşte şi
Eixstă  unii, ca Elena Udrea, Alina Bica, Dorin Cocoş sau Dan Şova, pe lângă Liviu
”Nu a intervenit nici o presiune internă sau externă” pentru reținerea Elenei Udrea și Alinei
Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala
Elena Udrea şi Alina Bica şi-au făcut calcule complet eronate când au şters-o în Costa
Hai să vedem: cine mai hăule pe Internet contra Justiţiei? De obicei, cine are probleme
Când spui Udrea, Cocoş, Buzăianu, te referi la un off-shore şi scrii un text de
Procurorul de caz în Dosarul Hidroelectrica i-a stabilit Elenei Udrea o cauţiune-record de cinci milioane
Deputaţii ar fi viciat intenţionat votul pentru avizul privind reţinerea Elenei Udrea, susţin unele surse
Orbită de strălucirea elitrelor instalatorilor de la Tubulatură, Elena Udrea le-a luat apărarea lui Victor
Ca şi atunci când fusese luată la întrebări în precedentele sale două dosare de la
Share