home POLITICA CTP despre Tăriceanu. “Porc mistreţ solemn al politicii române”

CTP despre Tăriceanu. “Porc mistreţ solemn al politicii române”

Share

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie foarte dura la adresa lui Calin Popescu Tariceanu, dupa ce acesta a atacat-o violent pe Laura Codruta Kovesi.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

CTP a intrat in direct la Digi24 la scurt timp dupa ce in studio s-a aflat Calin Popescu Tariceanu.

„L-am auzit pe acest porc mistret solemn al politicii romane, platesc eu amenda, am auzit o fraza colosala: ‘Cum va imaginati ca in Parlamentul Romaniei s-au putut face legi pentru o persoana fizica?’.

Ce-si imagineaza, ca domnii din UE nu stiu fir-a-par de sulurile alea de hartie igienica, ca alea nu-s dosare, ale Sectiei speciale. Modul ticalos in care a fost data afara? Stiu foarte bine. Ameninta ca ‘sa nu ziceti ca nu v-am spus’.

Evident ca ei (liderii UE) stiu foarte bine pe cine au ales. Nu imaginea Romaniei ar fi afectata, ea nu s-a dus acolo trimisa de Romania, s-a dus in nume propriu, ca Simona Halep.

Imaginea UE ar fi afectata, nu a Romaniei! Credeti ca UE nu verifica, asa cum face in cazul Rovanei Plumb? O verifica acum”, a declarat CTP la Digi24.

Cu putin timp mai inainte, Tariceanu o atacase violent pe Kovesi.

”Este o persoana care e caracterizata de mediocritate profesionala, slugarnicie si duplicitate. Este sanctionata cu doua decizii ale Curtii Constitutionale. Este o lectie care ni se da, o lectie in sensul prost in care intelege UE sa isi faca treaba. La audierile care au avut loc in PE in legatura cu candidatii, candidatul francez a iesit cu mult in fata doamnei Kovesi. Acum ce vedem? Ca, de fapt, nu conteaza calitatile profesionale, CV-ul, experienta, ci jocul politic. E demonstratia dublului standard care ni se aplica. Pe scurt asta e parerea mea. Nu sunt incantat, ne se transmite ca noi trebuie sa inghitim. Ambasadorii primesc o comanda politica din partea tarilor lor, o comanda care e politica”, a declarat Tariceanu la Digi24.

Anterior el a lansat, pe Facebook, un avertisment liderilor UE.

„Degeaba am tras semnale de alarma, liderii europeni sunt surzi la ele, precum si la gemetele celor care au ajuns in puscarie din cauza abuzurilor infaptuite de Laura Codruta Kovesi si a sistemului care o tine in functii. Dupa ce a nenorocit Justitia din Romania acum este chemata sa distruga si Justitia europeana. Lideri ai Uniunii, sa nu ziceti ca nu v-am spus!”, sustine Tariceanu intr-o postare pe Facebook.

Citeşte şi
Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, sustine ca a iesit de la guvernare pentru ca premierul
Călin Popescu Tăriceanu a declarat că Laura Codruța Kovesi este caracterizată de ”mediocritate profesională, slugărnicie
Unii alde PSD, care s-au rupt din oportunism diferit de cel al şefului, îşi fac
Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că șeful statului a fost complet pe lângă subiect în
Calin Popescu Tăriceanu, a carui formatiune a ramas in afara Parlamentului European din cauza scorului
Călin Popescu Tăriceanu s-a răzgândit şi va candida totuşi la alegerile prezidenţiale de la finalul
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, menţionează, în ultima declaraţie de avere, completată în iunie 2019,
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, anunţă că referendumul pe justiţie ar putea fi anulat, întrucât
Călin Popescu Tăriceanu a declarat luni, în plenul Senatului, în timp ce încerca să-și convingă
Formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu a părăsit grupul ALDE Europa, după o perioadă tensionată,
Share