home EVENIMENT, POLITICA CTP: „Cel mai periculos personaj de pe scena politica este Victor Ponta!”

CTP: „Cel mai periculos personaj de pe scena politica este Victor Ponta!”

Share

Cristian Tudor Popescu a avertizat ca „cel mai periculos personaj de pe scena politica” este Victor Ponta. CTP spune ca Ponta va ajuta PSD sa supravietuiasca si sa se refaca.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Va rog sa fiti atenti la Victor Ponta. Este cel mai periculos personaj de pe scena politica, este mult mai eficient si versat decat Dragnea si Dancila la un loc. Obiectivul lui este supravietuirea PSD sub comanda lui, realizat prin intermediul Pro Romania si ALDE.

Daca motiunea trece cu acest pret, cu pretul supravietuirrii PSD-ului, care se reface astfel, eu nu mai pot sa vad pe toti oamenii care au iesit in strada, la vot, eu nu pot sa-i mai vad decat stand capra ca sa se mai suie unii la putere.

O data in viata sunt si eu de acord cu Liviu Dragnea. El cere din puscarie dizolvarea PSD. Important este ca cere dizolvarea PSD”, a explicat CTP. Victor Ponta a anuntat recent ca alti trei parlamentari ai PSD au trecut la Pro Romania.

”Eu sunt convins ca in afara de cei 237 care au semnat motiunea, dupa cum ati vazut inca trei deputati de la PSD s-au alaturat grupului Pro Romania, evident mai discut cu multi alti colegi si fosti colegi de la PSD si vor veni alaturi de noi pana joi si trebuie sa dam o solutie. (…) Eu cred ca dupa votul de astazi intrebarea nu mai este daca trece motiunea, trece sigur”, a anuntat Ponta.

Share