home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Cozmin Guşă: Sper ca nimeni să nu mai încerce să ne destabilizeze

Cozmin Guşă: Sper ca nimeni să nu mai încerce să ne destabilizeze

Share

Cozmin Guşă, unul dintre acţionarii Realitatea TV, a afirmat că speră ca de-acum încolo nimeni să nu mai încerce să destabilizeze televiziunea.

”Ținem la libertatea de exprimare. Trompetele lui Coldea pot merge la alte televiziuni”, a spus acesta.

Cozmin Guşă: Conflictul nu a fost cu mine

”Conflictul nu a fost cu mine din punct de vedere editorial, a fost cu decizia redacțională. Dar nu vor fi probleme, Rareș este legat de colegii lui, ei îl înțeleg. Există un principiul în mass-media, în televiziune: lupi între noi, haită cu cei din afară.

E normal să există discuții în contradictoriu în interiori, dar atunci când ești în mass-media, într-o echipă, când acționezi către exteriori, acționezi într-un mod unitar. Discuția a avut loc joi seara, joi noaptea, partea legată de ceea ce s-a întâmplat nu a durat foarte mult, în rest discuția a fost foarte lungă, au fost și doi prieteni apropiați care ne-au asistat.

“Oameni din servicii secrete”

Ce trebuie să se rețină, în urma acestor lucruri care nu ne-au făcut plăcere este că nu se poate juca nimeni cu credibilitatea unei televiziuni cum este Realitatea, o televiziune care este sub presiunea puterii, care a fost mereu sub presiunea unor oameni din serviciile secrete care au dorit să facă jocuri pe spatele nostru, o perioadă au reușit, mă refer la ani în urmă, dar sigur după ce a preluat aici nu au mai reușit de unde și disperarea care s-a văzut în aceste zile.

Pentru mine sau pentru alți cunoscători a fost cel mai bun experiment de de devoalare a unor strategii a unor oameni răi cu o agendă de putere la care nu ar avea dreptul din punct de vedere legat, dar pe care o practică de foarte mulți ani și mă refer la statul paralel”, a explicat Cozmin Gușă.

Coldea, acarul Păun al lui Cozmin Guşă

Patronul Realitatea TV a spus că în spatele acestui scandal a fost și domnul Coldea. ”Și o să mă refer și la nocivitatea acestui joc pe care îl practică așa-zisul pensionar.

Eu nu am nimic cu niciun invitat al nostru, iar colegii noștri știu bine treaba asta, dar atunci când un invitat are o agendă personală care intră în zona ilegalului, noi ca entitate media trebuie să acționăm și nimeni nu trebuie să fie mirat de aceste lucru, pentru că este o decizie a nostră, mai ales că în luptele astea cu majoritatea parlamentară a lui Dragnea și cu alte entități care nu se văd, dar cei mai informați din telespectatorii noștri le intuiesc și le văd”, a mai spus acesta.

Citeşte şi
Realizatoarea Denise Rifai va prelua tronsonul principalei emisiuni de seară la Realitatea TV, în locul
Ziaristul Rareş Bogdan a făcut o mare greşeală alegând să intre în politică. Voi explica
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, l-a calificat pe realizatorul tv Rareș Bogdan drept trădător. Teodorovici a
Dragnea a susţinut la Călăraşi că Rareş Bogdan este împins de şeful SRI, Eduard Hellvig,
Jurnalistul Rareş Bogdan publică pe Reporter Global un articol, în care susţine că ministrul de
Cozmin Guşă invadează treptat spaţiul de emisie al jurnalistului Rareş Bogdan. Contextual, undeva înainte de
Acum o seară, la „Jocuri de Putere”, Rareş Bogdan s-a contrat de la distanţă cu
Jurnalistul Rareş Bogdan anunţă că PSD, care a devenit partidul personal al lui Liviu Dragnea,
Este posibil ca Rareş Bogdan să fie din nou în conflict sau să fi avut
Ce show a dat Radu Călin Cristea, fostul jurnalist respectat de pe vremuri, de la
Share