home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Cozmin Guşă, Dan Andronic şi Sebastian Ghiţă, sfat de taină la Belgrad

Cozmin Guşă, Dan Andronic şi Sebastian Ghiţă, sfat de taină la Belgrad

Share

Sebastian Ghiță, Dan Andronic (acționar majoritar Evenimentul Zilei) și Cozmin Guşă (acționar majoritar Realitatea TV) apar într-o fotografie făcută la Belgrad și publicată în exclusivitate de Libertatea.

Fotografia a fost postată ulterior de Dan Andronic pe contul propriu de Facebook, cu mesajul ”La Belgrad, împreună cu niște prieteni. Înconjurați de civili. Civili everywhere :). Am vorbit doar despre media. Amănunte să dea Cozmin. El e purtătorul de cuvânt”.

Cozmin Guşă a recunoscut că s-a văzut la Belgrad cu Ghiţă şi Andronic

Cozmin Guşă a recunoscut că a participat la întâlnirea de la Belgrad cu Sebastian Ghiță și a declarat că “am venit ieri, am discutat câte ceva despre situația din mass media și am băut și un șpriț“.

Reamintim că Sebastian Ghiță, fondatorul România TV, a fugit în 2017 din România la Belgrad, unde a cerut azil politic. El este trimis în judecată în mai multe dosare.

Presa sârbă scrie că fostul parlamentar a obţinut suspendarea anchetei în Serbia pentru uz de fals, deschisă de procurorii din Belgrad pe numele său, după ce în aprilie anul trecut l-au prins cu un paşaport fals. Omul de afaceri a apelat la o prevedere din legislaţia sârbă, confom căreia acuzaţiile uşoare pot fi închise dacă suspectul donează bani în scop caritabil.

Mai mult, justiția sârbă a refuzat extrădarea lui Ghiță în România.

Share