Covid. Mama dr. Răzvan Constantinescu, antivaxer, între viaţă şi moarte

Share

Cazul doctorului negaţionist Răzvan Constantinescu, din Iaşi, este exemplar pentru felul cum îşi distrug familiile aceşti oameni.

Medicul antivaccinist ieșean Răzvan Constantiescu a anunțat pe Facebool că mama sa, care are 72 de ani, este infectată cu virusul Covid 19 și se află, de două săptămâni, între viață și moarte.

Medicul tot nu crede că vaccinul ar fi salvat-o.

Medicul Răzvan Constantinescu, unul dintre cei mai vehemenți anti vacciniști din România, susține că mama sa, nevaccinată, ar fi fost infectată de o persoană care s-a imunizat împotriva Covid-19.

„O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama, în creierul munților, și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte. Conform prostăvănimii din presă, acea doamnă era ”imunizată” (!)

Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full. Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea”, a scris pe Fb Răzvan Constantinescu.

Ceea ce spune doctorul dovedeşte că una din două: ori a uitat ce a uitat în facultate, ori se face că a uitat, pentru că propaganda e mai puternică decât realitatea, în mintea şi în acţiunile sale. Medicul susține că are încredere în știință, dar nu și în dozele anti Covid-19.

„AM ÎNCREDERE ÎN ȘTIINȚĂ Tu-ți gheinăvfancșănul mă-tii, Fauci, cu fake-știința ta, cu tot! Dacă moare mama, o să-mi dedic restul vieții pentru găsirea pangolinului ăluia ca să ți-l bag în cur, ție sau altuia ca tine! Iar, de vagginat, s-o vagginezi pe mumă-ta, după ce-i pui două sau trei măști, ca să nu vadă ce a zămislit, savantule de renume mondial!”, a revenit Răzvan Constantinescu, într-o nouă postare.

Jenant.

Pentru aberaţiile pe care le debitează în spaţiul public, Răzvan Constantinescu a fost suspendat în iulie, de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, pe perioada cercetării disciplinare.

Acesta nu mai are voie să susțină nici un fel de activitate didactică, până la finalizarea integrală a anchetelor aflate în curs, la UMF.

Share