Cornel Nistorescu delirează cu protestele manipulate de servicii

Share

Cornel Nistorescu delirează, în articolul “Regim de unităţi secrete, ofiţeri acoperiţi şi agenţi de influență”. Tema este parcă inspirată din punctajul aripii dure a PSD, din timpul protestelor contra OUG 13.

În 2011, ANAF a pus sechestru pe o casă a lui Nistorescu

Nea Cornel de azi este stafia talentatului reportajist din anii ’80 – ’90. Dar şi a fostului redactor-şef de la Expres sau EvZ. Îi spunem la revedere, să se ducă învârtindu-se pe planeta Fabulatoria.

Cu foarfeca prin Cornel Nistorescu

Una peste alta, Cornel Nistorescu afirmă că protestele antiguvernamentale sunt datorate serviciilor secrete. Cine le-a organizat? Serviciile secrete, speriate că-şi pierd privilegiile din vremurile băsiste.

Gramatica pe intelesul lui Cornel Nistorescu

Când şi le pierd? Cum, nu este clar când? Acum, când pierd puterea în faţa adevăratei democraţii pesediste, care se pogoară asupra României… Nea Cornele, ia-te de mână cu pretenul Cristoiu. Redăm cele mai copioase pasaje.

Cornel Nistorescu: Panaceul relelor – serviciile secrete

[…] În regimul Băsescu, România a produs, sub diverse denumiri, cel puţin o reţea de acoperiţi şi agenţi de influenţă în străinătate. Ea poartă numele de Institutul Cultural Român. Presupun că mai există şi altele. […]

Nutzy, spaima putii (Cornel Nistorescu pentru “Editie Speciala”)

[…] Această reţea, cel puţin cea aflată sub umbrela ICR, în momentul în care, în aceste săptămâni, a fost ameninţată cu stoparea resurselor și cu decapitarea, a ales să provoace daune ţării noastre şi să târască forţele politice, dacă nu chiar și țara, în noroiul dezinformării.

Armaghedonul Oligarhilor 67. Cornel Nistorescu

Totul pentru a conserva banii, privilegiile şi pentru a-i proteja pe stăpânii de la Bucureşti. La fel este și situația serviciilor secrete. […]

[…] mai nou, serviciile secrete ale României sunt ușor de detectat în fiecare instituție importantă. Și mai ales în cele în care sunt interzise cu desăvârșire. În acești ani, n-a mai funcționat nici o regulă. Serviciile secrete s-au infiltrat peste tot, devenind o marcă a regimului Băsescu. Inclusiv în presă și în ONG-uri! […]

[…] Dar abia acum, când regimul se clatină, când construcția nebună a lui Traian Băsescu trosnește din toate încheieturile putem să vedem și esențialul.

Traian Băsescu a construit un sistem de putere după chipul, asemănarea și gândirea sa de ofițer, de informator și de agent al serviciilor secrete române. Instituții publice, de stat, de media sau asociații cu funcții de comunicare au fost împănate cu oameni sub acoperire, dirijați prin comandă centralizată din serviciile secrete. […]

[…] Toate poartă însă marca acelorași manuale tipărite în marile capitale ale propagandei și spionajului internațional. Din păcate, protecția consumatorului, mediul, biserica, business-ul, sportul, emigrația sau supravegherea invaziei insectelor n-au scăpat de amprenta de informator și ofițer a lui Traian Băsescu.

Nebunia din aceste zile vine din criza unui sistem improvizat după mintea unui securist bătrân și paranoic, dar cu vână de aventurier, circar și conspirator.

Nu este primul editorial aberant al lui nea Cornel. În altul, fostul jurnalist susţine că Florian Coldea nu a fost trecut în rezervă decât aşa, de sanchi. În realitate, el se ocupă acum de operaţiuni speciale, precum protestele antiguvernamentale.

Reacţia SRI la aberaţiile lui Cornel Nistorescu

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDcCUzRSUzQ2Jsb2NrcXVvdGUlMjBjbGFzcyUzRCUyMnR3aXR0ZXItdHdlZXQlMjIlMjBkYXRhLWxhbmclM0QlMjJlbiUyMiUzRSUzQ3AlMjBsYW5nJTNEJTIydW5kJTIyJTIwZGlyJTNEJTIybHRyJTIyJTNFJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnQuY28lMkZPNkphZEI4ZFp0JTIyJTNFcGljLnR3aXR0ZXIuY29tJTJGTzZKYWRCOGRadCUzQyUyRmElM0UlM0MlMkZwJTNFJTI2bWRhc2glM0IlMjBTUkklMjAlMjglNDBTUklfT2ZpY2lhbCUyOSUyMCUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ0d2l0dGVyLmNvbSUyRlNSSV9PZmljaWFsJTJGc3RhdHVzJTJGODMyMjk4MDk5ODU0OTM0MDE4JTIyJTNFRmVicnVhcnklMjAxNiUyQyUyMDIwMTclM0MlMkZhJTNFJTNDJTJGYmxvY2txdW90ZSUzRSUwQSUzQ3NjcmlwdCUyMGFzeW5jJTIwc3JjJTNEJTIyJTJGJTJGcGxhdGZvcm0udHdpdHRlci5jb20lMkZ3aWRnZXRzLmpzJTIyJTIwY2hhcnNldCUzRCUyMnV0Zi04JTIyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNFJTNDJTJGcCUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

prima dată am văzut asta aici

Share