Codrin către Ciolacu: Știu că-ți tremură și nădragii, la gândul că am putea face un partid…

Share

Schimburile de replici dintre aripa Dragnea, via valetul Codrin Ştefănescu, şi gaşca lui Marcel Ciolacu, din PSD, continuă.

Codrin Ștefănescu, valetul lui Liviu Dragnea, a transmis un „mesaj pentru Marcel“, pe Facebook, după cum chiar el s-a exprimat, în care îi comunică actulului șef al PSD că se agită degeaba, pentru că va avea soarta lui Zgonea.

Nu e greu de ghicit din partea cui este acest mesaj pentru Marcel, știut fiind faptul că Dragnea, având probleme cu Justiția, se folosește de Codrin ştefănescu, ca să-și transmită în spațiul public opiniile.

Reacția dinspre Tabăra Dragnea – Ștefănescu vine după ce, în cursul zilei de luni, a transpirat știrea că Marcel Ciolacu le-a confirmat alarmat colegilor săi, într-o ședință de la Neptun, că Dragnea își va face un partid, intitulat „Alianța pentru România“, împreună cu Teodor Meleșcanu.

Acum, Ștefănescu/Dragnea îi amintesc lui Ciolacu modul servil în care îi slujea și le jura credință și râd de el, spunând „că-ți tremură nădragii la gândul că am putea crea un partid al românilor“:

Mesaj pentru Marcel! În poza de mai jos sunt doi patrioți, foști șefi ai tāi!

Primului i-ai jurat credință veșnica și inima ta pe tavā! Îți aduci aminte, nu-i așa?

Al doilea te-a pus șef la Buzău, exact când aproape te goniseră din județ! Prin urmare, nu-ți permitem sā zici gogomānii despre noi, fără să primești și replica!

Știu ca-ți tremura și nădragii la gândul ca am putea crea un partid al românilor! Nepenetrat de academiști SRI ca tine și ca alții din conducerea noului PSD.

Știu că ești o biată marionetă și mimezi opoziția, luând în derâdere milioane de votanți. Știu și oamenii, știu membrii simpli de partid, știe toatā lumea!

Te agiți inutil de când a fost eliberat Liviu Dragnea, promiți în stânga și-n dreapta funcții, azi i-ai promovat pe cei care te-ar mânca de viu, juri credință altora din păduri și crezi că vei scăpa.

Eu cred că tot soarta lui Zgonea o vei avea, dar e doar o părere personală. Și în final, atât: chiar dacă am face, tu și șefii tăi veți afla ultimii!

Și da, atunci s-ar încolona toți Patrioții din partid, și nu numai, toți cei vânați și hărțuiți ani de-a rândul, toți cei care cred în dreptate până la capăt! Toți cei despre care stăpânii tăi ți-au poruncit să nu vorbești! Pentru că ești doar un mic trădător, dintre mulți alții, de care poporul s-a cam săturat! Punct.

Share