home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA “Clubul Găbiţă Anticorupţie” se leapădă de doctorate

“Clubul Găbiţă Anticorupţie” se leapădă de doctorate

Share

Grupul de posesori de doctorate suspecte, coordonate de îndrumătorul de teme de doctorat Gabriel Oprea, supranumit “Găbiţă Anticorupţie“, încearcă să-şi retragă tezele de doctorat aflate în vizorul CNATDCU. Numele acţiunii este “cerere de renunţare benevolă“.

Ce om întreg la minte, care a muncit pe brânci ca să-şi facă teza de doctorat a vieţii lui, renunţă la ea aşa, ca şi cum şi-ar da jos o cămaşă? E clar, cine nu a muncit la ea şi vrea să-şi acopere falsurile, furturile şi turpitudinea.

Marele merit pentru această reuşită şi evoluţie, în numele recâştigării respectabilităţii de către mediul academic din România, îl are jurnalistul Emilia Şercan, care face de mai mult timp dezvăluiri relevante, referitoare la aceste doctorate dubioase, despre care este rezonabil să considerăm (şi se vede cu ochiul liber) că sunt plagiate.

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Numele celor ce încearcă acum să-şi retragă doctorate: Bogdan Licu, Neculai Onţanu, Loredana Radu, Adela Popescu (Neagu) şi Mihai Stănişoară.

Şercan explică:

Însă nu este suficient şi nu trebuie să ne mulţumim cu atât. Ministerul Educaţiei are obligaţia de a lua măsuri şi împotriva conducătorilor de doctorate care au girat plagiate, şi împotriva referenţilor care au semnat referate de acceptare a tezelor plagiate şi, nu în ultimul rând, împotriva şcolilor doctorale care au fost reale fabrici de impostură.

Emilia Şercan atrage atenţia că, în ceea ce priveşte aceste doctorate, mai trebuie să fie făcută “o modificare legislativă, astfel ca toate beneficiile obţinute prin impostură să poată fi recuperate sau retrase, fie că vorbim de bani, de gradele de general, de posturile didactice, de calitatea de academician sau de avocat“.

Sper ca ministrul Educaţiei Mircea Dumitru să facă lucrurile acestea, iar premierul Dacian Cioloş să îl susţină. Toate lucrurile astea sunt importante pentru viitorul nostru ca naţiune, pentru că educaţia înseamnă progres.

, atrage atenţia Emilia Şercan.

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Citeşte şi
Ioan Aurel Pop, preşedintele CNADTCU, afirmă că Florin Iordache a plagiat

Președintele CNATDCU, Ioan Aurel Pop, nu recunoaște semnătura de pe documentul prin care instituția pe

Oana Schmidt Hăineală şi Bogdan Licu nu se lasă, vor în capul bucatelor

Oana Schmidt Hăineală, fostul pion din Justiţie al lui Liviu Dragnea, şi cu Bogdan Licu,

Gabriela Ciot a plagiat cot la cot cu Vasile Puşcaş, apucături vechi

Melania Gabriela Ciot, propunerea de rezervă a PSD pentru postul de comisar european din partea

Cumpănaşu a primit bani de la Ministerul Culturii pentru un pagiat

Noi date interesante apar despre Alexandru Cumpănaşu, care a fost numit candidatul la Preşedinţie care

Şerban Nicolae şi-a plagiat peste 10% din lucrarea de doctorat

Senatorul PSD Șerban Nicolae a plagiat mai bine de 10% din lucrarea de doctorat. Este

Tobă şi Pandele, unde-s doctoratele / copiuţele tele?

Ministrul Educaţiei a semnat ordinele de retragere a titlurilor de doctori pentru Petre Tobă şi

Plagiatele la universităţi – neconstituţionale

Legea de adoptare a OUG privind plagiatele e neconstituţională, a decis CCR. Curtea a admis

Petre Tobă și Florentin Pandele au plagiat în tezele de doctorat

Comisia specială de experți a constatat că primarul din Voluntari, Florentin Pandele, și fostul ministru

PSD reacţionează. Liviu Dragnea îl atacă pe Klaus Iohannis

După semnalul anticorupţie şi antiplagiat dat luni de preşedintele Klaus Iohannis, liderul partidului corupţilor PSD,

Klaus Iohannis, preşedintele României: Cine a plagiat pleacă

S-a lovit la degeţel Klaus Iohannis cu ciocănelul anticorupţie. Parcă e Băsescu din vremurile sale

Share