home POLITICA Clotilde Armand a fost dată în judecată de PSD Sector 1

Clotilde Armand a fost dată în judecată de PSD Sector 1

Share

Potenţialul candidat la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost dată în judecată de primarul PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache.

Acesta cere ca Armand să plătească daune de 113.000.000 lei şi mai doreşte şi să-i interzică acesteia să mai scrie despre PSD, pe Facebook.

„PSD vrea să-mi interzică să mai scriu şi să public pe Facebook. Fiţi atenţi aici ce face primarul PSD de la Sectorul 1.

După ce au agresat candidaţii Opoziţiei din Bucureşti, primarul pesedist de la Sectorul 1 m-a dat în judecată pentru că am publicat pe Facebook date despre achiziţiile Primăriei Sector 1 – date din SICAP şi pentru că am dat share la investigaţiile jurnalistice despre cum se duc banii cetăţenilor din sector în buzunarele băieţilor deştepţi din PSD. Cireaşă de pe tort e alta. PSD mai vrea să nu public absolut nimic aici pe Facebook şi să-i plătesc daune în valoare de 113.000.000 lei. Aţi auzit bine.

Nu vă gândiţi că PSD a plătit timbru judiciar pentru suma asta. S-a folosit de o ordonanţă preşedinţială pentru a plăti 20 de lei. Ireal, nu? Spune despre aceşti bani să-i virez în contul Centrului Caraiman… exact acolo unde directoare este o fostă primăriţa PSD declarată incompatibilă ANI care a dat un contract în valoarea de 14 milioane E pentru achiziţionarea de holtere unui fost consilier PSD declarat şi el incompatibil de ANI. Pentru acest contract organizaţia USR Sector 1 a depus o plângere la DNA. După aceste ‘pretentie’ mai vrea să-mi şterg toate postările despre PSD. Alo, sunteţi bine dle primar?!

Acum, pentru că ‘nu mor caii când vor cainii’ vreau să-i anunţ pe cei din PSD că trăim într-o societate democratică unde libera exprimare este garantată de Constituţie. Iar achiziţiile Primăriei sunt publice conform prevederilor legale.

Dle primar, încă o dată arătaţi că nu vă pasă de cheltuirea banului public. Declanşaţi un proces pentru intimidare şi folosiţi tehnici bolşevice. Nu aţi reuşit să mă intimidaţi. Spre deosebire de colegii dvs de partid eu am încredere în Justiţia din România”, a scris Armand, pe Facebook.

Share