Clanul Dragnea pierde putere politică şi guvernamentală

Share

Nominalizarea unui nou premier nu se face azi, Clanul Dragnea mai aşteaptă câteva zile. “Nu e el”, susţine Liviu Dragnea despre Sorin Grindeanu, afirmând că, împreună cu mai mulţi colegi, a ajuns la concluzia că e forţat, împins de la spate să spună şi să facă anumite lucruri şi că nu se comportă natural.

Premierul Grindeanu are azi o zi plină, Cabinetul lucrează intens

Aşadar, după ce şi-a detonat singur “cabinetul său”, ca să scape de Grindeanu şi Tudorel Toader şi să poată astfel să continue destructurarea statului de drept, Dragnea acum continuă atacul la premier.

Liviu Dragnea, din Clanul Dragnea, nu spune nimic clar

Afirmă că acesta în prezent este nelegitim. Că are în jurul său în curs de formare un guvern-fantomă. În schimb, nu spune nimic clar.  A expediat cu un singur cuvânt (“nu”) posibilitatea de a nu avea destul sprijin parlamentar pentru moţiune.

Deci nu e sigur pe majoritatea alde PSD, pentru că aceasta se dezagreghează chiar în aceste momente. Omul e sincer, chiar dacă implicit. Nu spune clar dacă UDMR e de partea sa. Deci nici asta nu ştie sigur. PSDragnea are tot mai puţine certitudini şi îşi pune tot mai multe întrebări.

Clanul Dragnea se radicalizează

Din spusele lui Liviu Dragnea rezultă clar că ţinta numărul unu a fost Sorin Grindeanu. El deranja. Cu miniştrii demisionari se stă de vorbă pentru noul guvern PSDragnea. Aşadar, ei, pentru neîndeplinirea acelor sarcini din celebrul PG, nu sunt vinovaţi în solidar cu premierul?

Asistăm la o mascaradă. Mascarada va continua în zilele următoare. Pe măsură ce Clanul Dragnea se radicalizează, el devine tot mai singur şi se subţiază. Va termina prin a pierde puterea politică. Şi guvernamentală.

O notă de final despre “coordonarea profesionistă” provocată din spatele evoluţiei lui Sorin Grindeanu. O tâmpenie mai mare decât asta rar am văzut. Cel ce a provocat actuala situaţie este Liviu Dragnea. Grindeanu şi cei din jurul său au reacţionat.

Share