home CORUPTIE, POLITICA Ciorcel Malacu face trafic de influenţă la Predoiu pentru Sorina Pintea

Ciorcel Malacu face trafic de influenţă la Predoiu pentru Sorina Pintea

Share

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cunoscut în cercurile iniţiaţilor sub aliasul Ciorcel Malacu, a anunţat că l-a sunat pe ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pentru a vorbi despre cazul Sorinei Pintea.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Ciolacu a sugerat că presa a fost chemată pentru a o filma pe Sorina Pintea şi spune că cine a făcut aceste lucruri ar trebui să îşi piardă locul de muncă. Surse judiciare anunţă însă că presa a fost chemat de avocaţii Sorinei Pintea, pentru ca aceasta să poată fi apoi victimizată.

”Cine face aceste lucruri la serviciu trebuie să răspundă şi ar trebui să îşi piardă locul de muncă. Să fie nişte norme foarte clare. Nu trebuie să ne facem ca presa a fost întâmplător acolo şi nu a fost anunţată. Totuşi, nu se ştia că doamna Pintea se duce la spital şi la ce spital şi la ce uşa. Există şi un revers. Judecătorii se uită şi ei la presă, trebuie să ia decizii. Am avut o discuţie cu ministrul Justiţiei pe această temă şi dânsul era îngrijorat. Trebuie găsită o măsura.

Cu certitudine presa nu avea de unde să ştie că Sorina Pintea va fi acolo şi la ce oră. Eu nu spun că a fost ceva dirijat politic, dar sunt nişte scăpări în instituţiile statului. Fac vinovat lejeritatea cu care abordăm astfel de cazuri. Suntem bolnavi, încă ne dorim să avem astfel de imagini”, a declarat Ciolacu.

„Nu mai există pericolul ca PSD să mai atace Justiţia. Nu putem spune ca Justiţia a fost perfectă sau că a existat o independenţă totală a judecătorilor şi procurorii. Dar cei care au fost purtătorii de mesaje din partid nu au fost cei mai potriviţi. Dar au speculat astfel de imagini, cu cei duşi cu dubele sau arestaţi şi care au fost achitaţi”, a mai spus Ciolacu.

Întrebat cine este de vină în acest caz, Marcel Ciolacu spune că partidul aflat la guvernare ar trebui să fie responsabil.

”Cred că noi toţi suntem de vină. Fiind la putere, PNL trebuie să fie responsabil de ceea ce se întâmplă. Întotdeauna puterea este responsabilă de ce se întâmplă, nu opoziţia. Ministerul de Interne este în acest moment condus de un om politic, domnul Vela este înscris în PNL şi este responsabil de ce se întâmplă. Am bună credinţă înainte de toate şi aşteptam să vedem controlul ministrului de Interne. Totuşi, a venit cam târziu”, a declarat Marcel Ciolacu.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost scoasă din arest, marţi seara, pentru un nou consult medical, dat fiind că, în condiţiile în care suferă de o boală autoimună, starea sa sănătate s-a agravat. Avocaţii lui Pintea au criticat faptul că autorităţile au creat condiţiile pentru că aceasta să fie filmată de aproape, încătuşată şi într-o stare fizică precară.

Citeşte şi
Elliot Broidy, investigat. Ar fi vrut să vândă unor guverne influenţă la Casa Albă

Elliott Broidy, unul dintre aliații președintelui Donald Trump, omul care l-a introdus la acesta pe Read more

Vasile Blaga este încolţit de DNA, acuzat de trafic de influenţă

Este vorba despre dosarul în care fostul șef al PDL, Vasile Blaga, este acuzat de Read more

Vasile Blaga este sub control judiciar, trafic de influenţă

Vasile Blaga a aflat că este pus sub control judiciar pentru trafic de influenţă de Read more

Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR, reţinut de DNA

DNA continuă să facă senzaţie cu arestări-surpriză. Este acum rândul viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, care Read more

Încă o cerere DNA de arestare pentru Şova (trafic de influenţă)

Direcţia Naţională Anticorupţie cere Senatului încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a senatorului Dan Şova pentru Read more

DOSARUL PRESA începe cu Cancan TV şi Romprest

Ceea ce am explicat de mai mult timp se concretizează: acum cu rapiditate: urmează Dosarul Read more

Doctorul Mohamad Yassin, reţinut de DNA

Procurorii DNA l-au reţinut pe medicul Mohamad Yassin, care a apărut în dosarul Omar Hayssam, Read more

Vanghelie sifona bani prin B1 şi OTV şi ar fi pus ţara la cale cu Rareş Bogdan – STENOGRAME

Vanghelie a fost reţinut de către procurorii DNA, iar aceasta devoalează o serie de lucruri Read more

Revista presei. Guvernul, kilometrul 0 al marii corupţii

Palatul Victoria, ,kilometrul zero al marii corupţii: DNA deţine informaţii privitoare la implicarea lui Victor Ponta în Read more

Mircea Cosma reţinut de DNA. Şpagă de un milion €

Preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma (şeful PSD Prahova), a fost reţinut de procurorii DNA pentru Read more

Share