home EVENIMENT, POLITICA Cioloş vrea să-şi deschidă birou de europarlamentar în Teleorman

Cioloş vrea să-şi deschidă birou de europarlamentar în Teleorman

Share

Dacian Cioloș  a afirmat că ar vrea să deschidă un birou de europarlamentar în județul Teleorman, intenționând să vină des în acest județ, potrivit publicației ”Liber în Teleorman”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

El a invocat expertiza sa în domeniul Agriculturii ca motiv al instalării cabinetului într-o zonă pentru care agricultura are un rol important.

“Eu am venit în Teleorman în primul rând să ascult. Oamenii nu mai cred în promisiuni, dar vin aici să văd ce spune lumea, să stau de vorbă cu oameni care vor să se implice. Pentru că au tot venit oameni către noi. Așa cum au reușit alții în alte părți din țară, așa vor reuși și cei din Teleorman. O să mai vin în Teleorman. Chiar am discutat cu colegii de la PLUS și mi-au solicitat să deschid un birou europarlamentar în Teleorman, o să caut soluția pentru a face acest lucru, ca să pot să vin mai des, să vorbim și de agricultură, pentru că eu în Parlamentul European sunt în Comisia de Agricultură. De asemenea, mă interesează și să stabilim ce mai poate fi făcut aici în afară de agricultură”, a declarat Dacian Cioloș.

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a respins la începutul lunii martie solicitarea deputatului USR Claudiu Năsui de a-și deschide un birou parlamentar în municipiul Turnu Măgurele din județul Teleorman. Năsui susține că motivul este că cei din PSD nu vor alternative în județele pe care le controlează și unde și-au început baronatul local.

”Domnul Dragnea nu vrea să piardă Teleormanul, deși Teleormanul are numai de pierdut. Săptămâna aceasta am primit răspuns la cererea de deschidere a unui birou parlamentar la Teleorman. Răspunsul a fost unul negativ, fără explicații sau dezbatere. Acest lucru s-a întâmplat deși Parlamentul a adoptat o modificare a Regulamentului prin care deputații și senatorii își pot înființa cabinete parlamentare și în alte județe decât cel unde au candidat, în condițiile în care votul la alegerile parlamentare a fost pe listă și nu uninominal. De altfel, domnul Dragnea are 3 astfel de birouri: două la Alexandria și unul la București, deschis la final de 2017. Cererile dumnealui nu au avut impedimente în a fi aprobate de conducerea forului legislativ”, a scris Claudiu Năsui pe Facebook.

El a precizat că nu este prima oară când o cerere venită din partea USR de a deschide birouri în teritoriu este respinsă fără explicații și fără dezbatere.

”Ceea ce este clar e că cei din Partidul Social Democrat nu vor alternative în județele pe care le controlează și unde și-au început baronatul local. Aceste locații sunt și printre cele mai sărace și mai subdezvoltate din țară, deși liderii lor au inventat programele de dezvoltare locală prin care se sifonează milioane de lei din bani publici. Aceste abuzuri trădează că aparatul de partid se teme de orice dezechilibre ar putea apărea. USR crește și dorința noastră este să fim cât mai prezenți și cât mai reprezentativi pentru toți românii, indiferent de mediul de proveniență sau locație. Astfel de încercări de intimidare nu ne descurajează, ci ne motivează mai mult”, a mai scris Năsui pe Facebook.

Citeşte şi
Alex Dima (Pro TV) o enervează pe Dăncilă vorbind despre Teleorman

Un clip video cu jurnalistul Alex Dima de la Pro TV dovedeşte că Viorica Dăncilă Read more

Ai absolvit un curs de make-up în Teleorman? Eşti bună de MAE!

Are 22 ani, o facultate particulară și un curs de make-up și a reușit să Read more

Protestatar mort după protestele din 10 august, de la Piaţa Victoriei

Protestatar mort din Turnu Măgurele, pe nume Ilie Gâzea, la scurt timp după ce a Read more

Liviu Dragnea a fost condamnat cu executare în Dosarul DGASPC Teleorman

Lliviu Dragnea, lider PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, a fost condamnat la 3 ani Read more

Dinamo se vinde! Unde credeţi? Tot la Teleorman, fratele meu!

Patronul clubului Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, şi-a plătit subit datoria pe care o avea la Read more

Simona Marcu, apropiată de Dragnea, este preşedintele CSM

Continuă colonizarea instituţiilor statului de drept cu oamenii sistemului corupt.Simona Marcu, judecător la ÎCCJ, este Read more

Percheziţii făcute de procurorii DNA la TelDrum, în Teleorman

Procurorii DNA au făcut percheziţii la sediul TelDrum din Alexandria. Procurorii au descins împreună cu Read more

Proteste de amploare au loc acum. Alexandria protestează!

Noi proteste de amploare sunt anunţate pentru duminică şi luni seară, în Bucureşti şi cel Read more

Apar primele suspiciuni de fraudă la USL

Scorul foarte mare al USL pare greu explicabil, dacă privim lucrurile cu atenţie. Deocamdată nu Read more

Crin Antonescu crede că eu sunt un imbecil. Aşa e!

Îi invit pe confraţii care gândesc, ca şi mine, că Crin Antonescu a fugit la Read more

Share