home POLITICA Cine încearcă să matrafoxeze imaginea Prinţului Nicolae?

Cine încearcă să matrafoxeze imaginea Prinţului Nicolae?

Share

Cineva încearcă la greu să matrafoxeze imaginea prinţului dezmoştenit Nicolae de România şi aproape că a şi reuşit acest lucru. Oare cine este acesta? Poate că e o entitate? Nu ştim, încercăm să aflăm răspunsurile logice.

Pe 27 ianuarie 2016, pe blogul Monarhia Salvează România a apărut postarea Cine se foloseşte de imaginea lui Nicolae al României? Articoletul acesta începe cu următorul lead:

Înainte de 10 august 2015, Principele Nicolae al României avea, pe Facebook, o pagină oficială, Principele Nicolae al României, şi un profil personal, Nicholas De Roumanie Medforth-Mills. Din 28 iulie 2015, pagina Principele Nicolae al României este inactivă.

Să analizăm puţin unde trimit linkurile acestea. Profilul aşa-zis personal arată un tânăr foarte preocupat de sportul pe bicicletă, ceea ce de altfel este un lucru sănătos.

Profilul personal este cel pe care cineva care nu cunoaşte foarte bine limba română se exprimă eliptic de gramatică.

Seamănă cu campaniile de defăimare la care era supus la începutul anilor 90 Regele Mihai (despre care se spunea că e gângav) şi Principesa Margareta (despre care se scria în presa reacţionară de ultrastânga că nu e patrioată, pentru că nici măcar nu ştie a vorbi limba română).

Următorul paragraf (foarte important):

Pagina Nicolae de Roumanie Medforth Mills exista şi atunci, fiind creată în 2014, purtând acelaşi nume: Principele Nicolae al României, aşa cum o dovedeşte şi linkul: https://www.facebook.com/PrincipeleNicolaealRomaniei/. Atunci purta menţiunea „Official Fan Page” şi fusese inactivă până în vara anului 2015.

Este vorba despre pagina de Facebook despre care am afirmat de mai multe ori că ar fi actuala pagină a lui Nicolae, pentru că ea corespunde, din punct de vedere al conţinutului, cu imaginea unui om activ şi responsabil, dedicat ţării sale, care a fost înlăturat din Casa Regală pentru că deranja exact prin acest lucru.

Numai alatăieri aminteam că această pagină fusese anterior raportată de “dudişti” şi retrasă offline de Facebook, apoi revenise online. Ieri, pagina a dispărut din nou, probabil fiind iarăşi raportată de cei ce conduc azi destinele Casei Regale:

Clipboard01

Atenţie: “(…) acest conţinut nu este disponibil momentan. Linkul pe care l-ai deschis a expirat sau pagina este vizibilă doar pentru o audienţă din care nu faci parte” blablabla… Facebook a suspendat din nou temporar această pagină, pe care e posibil să o vedem din nou apărând.

Cu câteva ore înainte să dispară această pagină, am adresat administratorului acestui cont următoarea rugăminte: dacă este cu adevărat Prinţul Nicolae cel dezmoştenit, să probeze acest lucru cu dovezi îndestulătoare.

De exemplu, cel mai simplu lucru pe care-l poate face Prinţul Nicolae, dacă chiar el administrează acum pagina, nu un aderent al său, este să facă un apel video, să vorbim şi să spună: iată, mă vedeţi, acum cred că sunteţi convins că sunt chiar eu. Nimic altceva. Promit solemn să nu-l mănânc pe prinţ prin webcam.

Este vorba despre o igienă elementară a discursului public. În acest moment, avem cel puţin doi administratori de cont de Facebook, care susţin ambii că sunt Nicolae.

Cel mai caraghios este acesta: https://www.facebook.com/nicholas.deroumaniemedforthmills.54?fref=ts, care nu conteneşte să afirme că e Nicolae în persoană şi face trimiteri şi are sincronizări ritmice cu poziţiile “dudiştilor” din Casa Regală. Este la fel de stupid, ca şi cum autorul acestor rânduri ar avea sincronizări ideatice cu Mihai Gâdea.

Seamănă cu propaganda Antena 3, care spune că în România albul e negru şi negrul e alb, seamănă cu campania murdară a Stângii, care mai încearcă şi acum să acrediteze că în 1996 şi în 2004 ţara era prosperă, iar în anul 2000 şi în 2012 era în faliment. E ciudat, dar cu asta seamănă.

După decizia din 10 august 2015, administratorii au schimbat numele paginii în Nicolae de Roumanie Medforth Mills şi au şters menţiunea „Official Fan Page”

, se mai spune pe blogul ANRM. Pare cât se poate de logică ipoteza că Nicolae s-a mutat pe acest cont, o dată excomunicat din Casa Regală. Dar nu acest lucru este cel mai important.

Aşteptăm să vă arătaţi coloana vertebrală, prinţe

Cel mai important este ca Nicolae să aibă bărbăţia să elucideze cine este el cu adevărat: un puşti lipsit de coloană vertebrală, care are în cap biciclete şi multe fete boghete, cam dezblehuiete, sau un potenţial bărbat de stat al României?

Dacă e a doua variantă, indiferent care e adevăratul său cont (de Facebook, Twitter, Reddit, LinkedIn etc.), el trebuie să-şi asume povara de a fi persoană publică şi de a avea coloana vertebrală în consecinţă: dreaptă precum Coloana Infinitului.

Pentru că, dacă va face acest lucru, în spatele lui se vor aduna o mulţime de oameni de calitate, care-l vor garda şi vor fi consilierii săi spontani şi marketerii săi de imagine entuziaşti. Milioane.

Perlă “dudistă” de neuitat

Până atunci, vă invităm să “savuraţi” o perlă de agramatism pusă la cale probabil de “dudiştii” din Casa Regală, imediat după anunţul bolii şi retragerii Regelui Mihai, într-o limbă româneasc stricat şi îngroajitor de corcit cu limbi străini foarti meşteşugat şi subtili strecuraţi, cât să araţi că Nicolae e un străin de ţara lui, care nu iubeşte România, de pe contul Nicholas:

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwaWQlM0QlMjJmYi1yb290JTIyJTNFJTNDJTJGZGl2JTNFJTNDc2NyaXB0JTNFJTI4ZnVuY3Rpb24lMjhkJTJDJTIwcyUyQyUyMGlkJTI5JTIwJTdCJTIwJTIwdmFyJTIwanMlMkMlMjBmanMlMjAlM0QlMjBkLmdldEVsZW1lbnRzQnlUYWdOYW1lJTI4cyUyOSU1QjAlNUQlM0IlMjAlMjBpZiUyMCUyOGQuZ2V0RWxlbWVudEJ5SWQlMjhpZCUyOSUyOSUyMHJldHVybiUzQiUyMCUyMGpzJTIwJTNEJTIwZC5jcmVhdGVFbGVtZW50JTI4cyUyOSUzQiUyMGpzLmlkJTIwJTNEJTIwaWQlM0IlMjAlMjBqcy5zcmMlMjAlM0QlMjAlMjIlMkYlMkZjb25uZWN0LmZhY2Vib29rLm5ldCUyRnJvX1JPJTJGc2RrLmpzJTIzeGZibWwlM0QxJTI2dmVyc2lvbiUzRHYyLjMlMjIlM0IlMjAlMjBmanMucGFyZW50Tm9kZS5pbnNlcnRCZWZvcmUlMjhqcyUyQyUyMGZqcyUyOSUzQiU3RCUyOGRvY3VtZW50JTJDJTIwJTI3c2NyaXB0JTI3JTJDJTIwJTI3ZmFjZWJvb2stanNzZGslMjclMjklMjklM0IlM0MlMkZzY3JpcHQlM0UlM0NkaXYlMjBjbGFzcyUzRCUyMmZiLXBvc3QlMjIlMjBkYXRhLWhyZWYlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnd3dy5mYWNlYm9vay5jb20lMkZuaWNob2xhcy5kZXJvdW1hbmllbWVkZm9ydGhtaWxscy41NCUyRnBvc3RzJTJGOTE3MTg2MzE4Mzc3MTczJTIyJTIwZGF0YS13aWR0aCUzRCUyMjUwMCUyMiUzRSUzQ2RpdiUyMGNsYXNzJTNEJTIyZmIteGZibWwtcGFyc2UtaWdub3JlJTIyJTNFJTNDYmxvY2txdW90ZSUyMGNpdGUlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnd3dy5mYWNlYm9vay5jb20lMkZuaWNob2xhcy5kZXJvdW1hbmllbWVkZm9ydGhtaWxscy41NCUyRnBvc3RzJTJGOTE3MTg2MzE4Mzc3MTczJTIyJTNFJTNDcCUzRUF6aSUyQyUyMG1hJTIwZ2FuZGVzYyUyMGRvYXIlMjBsYSUyMGZhbWlsaWElMjBtZWElMjBzaSUyMGxhJTIwYnVuaWN1bCUyMG1ldSUyMGNpJTIwc2klMjBzYSUyMG5lJTIwcnVnYW0lMjBpbXByZWF1bmElMjBjYSUyMFJlZ2VsZSUyMG5vc3RydSUyMHZhJTIwZmklMjBzYW5hdG9zJTIwc2klMjBzYS4uLiUzQyUyRnAlM0VQb3N0ZWQlMjBieSUyMCUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyJTIzJTIyJTIwcm9sZSUzRCUyMmJ1dHRvbiUyMiUzRU5pY2hvbGFzJTIwRGUlMjBSb3VtYW5pZSUyME1lZGZvcnRoLU1pbGxzJTNDJTJGYSUzRSUyMG9uJTI2bmJzcCUzQiUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJvb2suY29tJTJGbmljaG9sYXMuZGVyb3VtYW5pZW1lZGZvcnRobWlsbHMuNTQlMkZwb3N0cyUyRjkxNzE4NjMxODM3NzE3MyUyMiUzRTIlMjBNYXJ0aWUlMjAyMDE2JTNDJTJGYSUzRSUzQyUyRmJsb2NrcXVvdGUlM0UlM0MlMkZkaXYlM0UlM0MlMkZkaXYlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Asta a fost pusă după 1 moaptea pe contul Nicholas, la începutul zilei de după anunţarea retragerii Regelui Mihai. Înainte de postarea aceasta, toată presa cita mesajul prinţului Nicolae de pe “contul Nicolae”, după postarea mesajului acesta agramat toţi au început să preia ca flaşnetele de pe “contul Nicholas”. Să vedem de ce e nasol acest lucru.

Pentru cine nu a observat deja coliziunea de idei din mintea celui ce a scris acest text, aşa-zisul Nicolae scrie: “Azi, ma gandesc doar la familia mea si la bunicul meu ci si sa ne rugam impreauna ca Regele nostru va fi sanatos si sa fie alaturi de noi, acasa, cat mai curand.“.

Dincolo de exprimare, atenţie la mesaj: “mă gândesc doar la familia mea şi la bunicul meu“! Dar… cum adică, “alături de noi, acasă“? Noi ştim că în acest moment Prinţul Nicolae e certat cu toată Casa Regală şi e vântură lume, ţara lui e planeta Terra, nu e acasă… Mai departe, se vădeşte că defapt “Nicolae” nu se gândeşte numai la sănătatea bunicului său, ci are un of:

De asemenea, trebuie sa va spun ca exista un cont pe facebook fals folosind numele meu, Nicolae de Roumanie Medforth Mills. Conturile mele sunt Nicholas de Roumanie Medforth Mills si Principele Nicolae al Romaniei.

Adică exact ce spune Casa Regală acum, dezinformând…

Comentariu din off: Aha. Nu zău! Jură pe roşu domnul administrator? Aceasta ne face iar să credem că “Nicolae de Roumanie Medforth Mills” este adevăratul cont al lui Nicolae sau, oricum, unul care îi deranjează foarte tare pe “dudişti”, dacă l-au raportat frenetic la Facebook, în noaptea de după ziua în care Majestatea Sa Regele a predat custodia Casei Regale, nu?

Citeşte şi
Prinţul Nicolae şi Tibi Uşeriu, iniţiativă pentru mediu în judeţul Cluj

Maratonistul Tibi Uşeriu și Prinţul Nicolae au participar ca voluntari într-o campanie de împădurire.20 de

Prinţul Nicolae a fost prezent la concertul în memoria MS Regele Mihai I

Prinţul Nicolae a revenit în România, împreună cu logodnica lui, Alina Maria Binder. El a

Prinţul Nicolae ar fi următorul în linie la succesiunea Tronului (The Telegraph)

Oficial, prinţul Nicolae este scos din linia de succesiune la Tron. Neoficial, presa britanică tot

Prinţul Nicolae se mută în România împreună cu soţia lui, Alina-Maria

The Telegraph anunţă că prinţul Nicolae se va muta înapoi în România, împreună cu soţia

Prinţul Nicolae, spre o reconciliere cu Majestatea Ei Margareta?

Prinţul Nicolae şi Margareta au părut azi, la parastasul Majestăţii Sale Regele Mihai I, că

Prinţul Nicolae către toţi românii, mesajul său de Crăciun

Prinţul Nicolae le-a adresat românilor mesajul său cu ocazia Sfintelor Sărbători ale Naşterii Domnului. Mesajul

Prinţul Nicolae contestă excluderea sa din Casa Regală a României

Principele Nicolae a anunțat aceasta acum, prin intermediul avocatului său, Radu Enache. El este gata

Prinţul Nicolae este principele inimilor în România (Daily Mail)

Prinţul Nicolae a devenit un caz tratat pe larg, copios, de presa britanică. Daily Mail

Prinţul Nicolae, acum, mesaj către români: “Nu mă las bătut!”

Un nou mesaj către români a fost transmis de prinţul Nicolae acum, în aceeaşi manieră

Prinţul Nicolae, mesaj cutremurător despre Regele Mihai I

Prinţul Nicolae a postat recent pe Facebook un mesaj cutremurător despre Majestatea Sa Regele Mihai

Share