home ECONOMIE Chiar economisesti bani achizitionand bauturi online?

Chiar economisesti bani achizitionand bauturi online?

Share

Shoppingul online te poate ajuta sa economisesti bani, in special daca magazinul unde alegi sa-ti faci cumparaturile vine permanent cu oferte de pret sau pune la dispozitie transportul gratuit. Competitia a crescut in ultimii ani si pe piata de bauturi online, iar interesul cumparatorilor incepe treptat sa migreze catre aceasta.

In general, hyper/supermarketurile nu isi permit sa ofere reduceri foarte mari, din cauza costurilor ridicate pe care le presupune detinerea unui magazin fizic. Factori precum chiria, electricitatea, salariile angajatilor si alte costuri fixe sau variabile conduc catre preturi mai mari. Din fericire, Internetul le permite comerciantilor sa satisfaca nevoile cumparatorilor lor la un alt nivel.

Exista si magazine de bauturi online la preturi de import

Unul dintre exemple este brandul Beicevrei, parte a grupului de firme B.D.G. Import, unul dintre cei mai cunoscuti importatori de bauturi alcoolice din Romania. Portofoliul de bauturi importate direct este destul de vast, motiv pentru care isi permit sa-si comercializeze la preturi foarte avantajoase produsele. Printre acestea, se numara atat nume foarte cunoscute, precum Jagermeister, Jack Daniel’s, Finlandia, Martini, Remy Martin, Kavalan, Metaxa sau Bacardi, dar si sortimente exotice, care nu se regasesc in magazinele fizice. Spre exemplu, printre acestea amintim Dewars, Taiga Shtof, Bunnahabhain, Bruichladdich sau Highland Park.

Esential este ca produsele sunt 100% originale, desi pretul este mai mic decat in alte magazine. Cu toate ca traim in 2019, problema bauturilor alcoolice contrafacute inca reprezinta o realitate, motiv pentru care consumatorii sunt sfatuiti sa cumpere doar din locurile unde au garantia ca primesc ceea ce platesc.

bauturi online

Varietate mare de bauturi online, o experienta completa

Avand in vedere ca magazinele fizice dispun de un spatiu de afisare limitat, este normal ca gama de produse sa fie mult mai mica. In general, acestea prefera sa comercializeze cele mai cunoscute bauturi, pe care sunt sigure ca le vor vinde si nu vor ramane cu ele pe rafturi prea mult timp. In schimb, magazinele de bauturi online au un catalog mult mai variat, care sa satisfaca mai multe gusturi. Astfel, indiferent ca vrei sa faci un cadou deosebit sau iti place sa experimentezi permanent lucruri noi, ai la dispozitie gusturi la care poate nici nu te-ai gandit vreodata. De la scotch-uri cu note saline, pana la sampanii extravagante, vei putea sa-ti extinzi plaja de achizitii in mai multe zone.

Shoppingul online – varianta cea mai buna atunci cand cumperi cantitati mari

Daca vrei sa organizezi o petrecere, este mult mai comod sa cumperi bauturi online. Poti sa plasezi comanda din orice loc, atat timp cat dispui de un laptop, o tableta sau un smartphone, iar comanda iti este adusa la domiciliu. Scapi de stresul transportului si economisesti si foarte mult timp si energie. In plus, multe magazine online asigura livrare rapida, astfel ca vei avea produsele in cel mai scurt timp posibil.

Share