Cerva, la Spitalul Foişor: Cerva: „De ce vă bateți joc de români? Nu ne dăm la o parte!”

Share

Codruţa Cerva, vectorul de scandal al PSD, a făcut panaramă cât de mare a fost capabilă, la mutarea pacienţilor non-Covid de la Spitalul Foişor.

Activista PSD Codruța Cerva și negaţionistul Pompiliu Diplan au provocat scandal, în fața Spitalului de Ortopedie „Foișor”, din Capitală, după ce Raed Arafat a decis ca 20 de pacienți să fie transferați la alte spitale. „Foișor” devine spital Covid.

Codruța Cerva a venit în fața spitalului și a început să țipe în fața jandarmilor: „De ce ascultați ordinele lui Arafat? De ce va bateți joc de români?”.

Jandarmii i-au cerut să facă loc și să elibereze intrarea în spital. „Nu ne dăm la o parte, vrem să știm de ce au fost scoși din spitale!”, a zbierat Cerva.

Ea a continuat apoi să țipe și să plângă în fața spitalului, în timp ce era filmată de România TV. „Noaptea, ca hoții, sunt scoși oameni cu durere, din spital”, a declarat apoi Cerva la RTV.

De altfel, Cerva are o relație foarte apropiată cu România TV, ea stând mai tot timpul alături de trimisul acestui post TV, observă AK24.

Share