home ECONOMIE Ce sistem de umbrire este potrivit? Dusadoor propune variante

Ce sistem de umbrire este potrivit? Dusadoor propune variante

Share

Sistemele de umbrire sunt absolut necesare pentru confortul resimțit. De-a lungul timpului s-a conturat tot mai bine interesul publicului vis a vis de astfel de soluții. Un accent deosebit este pus pe forme, structura în sine, care trebuie să se potrivească cu arhitectura casei. Calitate, durabilitate și potrivire de stil cu spațiul de amplasare sunt printre cerințele legate de alegerea sistemelor de umbrire.

Ce înțelegem prin sisteme de umbrire

Indiferent că locuim la casă sau apartament, un sistem de umbrire se dovedește a fi util și necesar. Mai ales la etajele superioare, unde se resimte cu atât mai mult puterea solară. Pot avea și rol de protecție, în condiții de vreme severă, capricioasă.

Dusadoor, producător de uși de acces, grilaje, sisteme automate de închidere a spațiilor comerciale sau rezidențiale, propune pentru segmentul de sisteme de umbrire varietate de stiluri: de la cele tradiționale la cele rectactabile, pentru grădină sau apartament, sisteme verticale, inclusiv cele automatizate. Câștigă așadar teren pentru că se pliază pe diverse tipuri de preferințe și bugete.

Dusadoor produce, nu doar comercializează, așadar acordă atenție modului în care fiecare își dorește proiectarea acestor sisteme. Oferă structuri stabile, rezistente, realizate din materiale de înaltă calitate.  Ce presupun acestea:

Sistem de umbrire de tip braț retractabil

Acestea pot fi integrate la ferestre sau balcoane, pe balustrade, cu forme diverse, mărimi potrivite. Pot fi instalate destul de ușor, sunt practice și în funcție de proiecția clădirii se pot monta chiar şi între pereți. Acestea protejează de lumină și soare, pot avea efect de perdea, asigurând și intimitate spațiilor.

Mai mult decât un sistem de umbrire, Dusadoor aduce în atenția publicului o manieră elegantă de a completa dotarea ferestrelor. Astfel de sisteme trebuie să se integreze plăcut, să nu deranjeze vizual și să nu incomodeze. Practic nu este loc de compromis doar pentru nevoia de a crea un spațiu plăcut, unde se păstrează umbră, răcoarea. Din punct de vedere al stilului există o gamă diversă de astfel de sisteme. Vezi aici.

Pentru spații exterioare, grădini și terase

Pentru cei care locuiesc la casă spațiul exterior este oază de liniște, loc de relaxare care pe timp călduros devine locul cel mai plăcut pentru a petrece timpul. Amenajarea acestuia trebuie să include și un sistem de umbrire, motiv pentru care Dusadoor devine din nou o recomandare.

De data aceasta sistemele sunt create după o abordare mai modernă, concepte contemporane. Poate fi vorba de un sistem pătrat, ce nu are nevoie de suprafață de sprijin. Ceva mai pretențios și sofisticat este sistemul versatil, compus din bare de traversare ce pot fi poziționate în diverse unghiuri. Structura este stabilă, cu fixarea baldachinului pe sol sau imobilizat cu balast.

Așadar stilurile acestor sisteme sunt diferite de clasicele variante de pergolă sau copertine.

Pentru piscine, terase marchizele sunt recomandate de asemenea

Pentru zonele care se doresc închise în carcasă, marchizele sunt alese. Acestea devin așadar multifuncționale; mai mult decât sisteme de umbrire, sunt extra protecție pentru vremea ploioasă sau pentru zilele sau serile cu vânt puternic. Se închid elegant, se integrează rafinat și pot fi realizate conform cu specificațiile arhitecturale ale spațiului.

dusadoor

Indiferent de alegere, astfel de sisteme permit integrarea ledurilor spre exemplu, ce au rol funcțional, practic de iluminare, dar și rol estetic de ce nu, pentru că pun în evidență întreaga structură. Amenajarea unui spațiu la exterior care să deservească relaxării și petrecerii timpului în aer liber implică numaidecât și nevoia de a lua măsuri de siguranță, prevenție pentru vremea uneori nefavorabilă. Este și o măsură de a menține spațiul în stare optimă, protejat, este o abordare estetică de a introduce paravane, structuri potrivite.

Dusadoor realizează astfel de sisteme de umbrire și nu numai. În gama lor se adaugă și sistemele verticale spre exemplu, precum și soluțiile de automatizare pentru acestea. Opțiunile finale depind nu numai de gusturi și preferințe estetice, ci de tipul de spațiu, modul de instalare, tipul de închidere. Așadar pentru o mai bună estimare a costurilor poate fi cerută oferta în cadrul paginii oficiale, prin raportarea la dimensiunile dorite și alte informații.

Un avantaj major la Dusadoor este că se pot proiecta astfel de sisteme în funcție de aspectele dorite, că prețurile sunt de producător, iar catalogul lor este unul vast. Ofertele complete se regăsesc în cadrul paginii oficiale.

Citeşte şi
Vicepreședintele A.S.F. al Sectorului Sistemului de Pensii Private, domnul Dan Armeanu, a declarat...
Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii va fi desfiintat,
Orlando Teodorovici şi Viorica Dăncilă stiau inca din luna aprilie ca deficitul bugetar ar putea
Ai o afacere. Faci un website. Oferi servicii sau produse de calitate la preturi bune.
Adoptarea unui stil de viață sănătos reprezintă o provocare pentru cei mai mulți. Unii încep
Ministrul de Finante, Florin Cîţu, anunta ca Romania nu mai este reprezentata de ministrul de
Vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Cristian Roşu, a anunţat convocarea de urgenţă a conducerii
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a organizat, de la începutul acestui an universitar (perioada octombrie
Modul în care se realizează, în prezent, supravegherea jucătorilor din piaţa de asigurări este diferit
Prognoza de toamnă a Comisiei Europene pentru România aduce încă odată în atenția publică trendul
Share