home POLITICA Ce aş face eu în locul Prinţului Nicolae de România

Ce aş face eu în locul Prinţului Nicolae de România

Share

Zvonul oribil care circulă tot mai insistent în aceste zile este că Prinţul Nicolae, dezmoştenit de cozile de topor care au făcut uzurparea din ultimul an, nu va fi invitat la înmormântarea bunicii Sale.

LATER EDIT: Fără a avea pretenţia câ adevărul meu este adevărul absolut, cred că articolul acesta din 4 august 2016 este mai actual ca oricând. Nicolae a făcut exact ce am scris aici. A devenit prinţul popular, vlăstarul domnesc prietenos, cald, apropiat. În acelaşi timp, victimizarea agresivă a sa de către Casa Regală a contribuit la o popularitate în creştere. Iar aceasta continuă să crească. Veţi vedea.

===

Analitic, nenorocirea fără precedent în istoria sa care se petrece acum în Casa Regală a României reprezintă însăşi uzurparea regalităţii din Casa Regală de către securistoizi de descendenţă comunistoidă care fac, conştient sau nu, jocul Rusiei, distrugând cu bucurie unul dintre cele mai importante simboluri ale neamului românesc.

În aceste condiţii, părăsit şi (aşa cum şi-ar dori unii, uitat de toţi) totuşi dorit mai mult decât niciodată, Prinţul Nicolae are la dispoziţie o unealtă de retorsiune publică şi politică năucitoare.

Dacă aş fi în locul Prinţului Nicolae, pe 12 august, cu o zi înainte de înmormântarea Reginei Ana şi în a doua şi ultima zi în care trupul acesteia va fi expus public la Palatul Regal, m-aş înfiinţa la Palatul Regal singur şi m-aş aşeza la rând, ca să-i aduc un ultim omagiu bunicii mele dragi.

Desigur, Prinţul Nicolae are o viziune plenară net superioară celei de care dispun eu. El are contacte la nivelul caselor domnitoare din Europa, care cu certitudine au înţeles exact care este diferenţa dintre sângele albastru al lui Carol I şi Ferdinand I Întregitorul şi Duda Margaretei, care a ocupat abuziv instituţia regalităţii româneşti.

Aşadar, fiecare este liber să spună ce crede, dacă este de bună credinţă, în acest moment, pe acest subiect, iar Prinţul Nicolae este liber să procedeze exact cum doreşte. Nu-l mai leagă nici un cod regal, nici o etichetă, nimic.

Mă refer însă şi la credinţa mea că este timpul ca monarhul, azi, în lumea interactivă în care trăim, să coboare între concetăţenii săi şi să fie mult mai interactiv, combinând virtuţile tăcerii înţelepte cu cele ale vorbei cumpănite, direct la Ion de la Gogoşerie.

Nicolae ar putea să fie acest alt tip de sânge regal domnitor. Depinde numai de El dacă o va face cândva. Şi când o va face. Şi cum.

Această prezentare necesită JavaScript.

Citeşte şi
Regele Mihai se întoarce-n mormânt. Guvernul PSD-ALDE continuă să sfideze tot ce au mai de
Prinţul Nicolae a revenit în România, împreună cu logodnica lui, Alina Maria Binder. El a
Sărbătorile Crăciunului sunt aproape şi la Casa Regală. Funcţionarii instituţiei sunt primiţi în faţa Bradului.
Majestate, acum ne priveşti din istorie, alături de ceilalţi înţelepţi ai neamului românesc. Te-ai născut
Un nou mesaj către români a fost transmis de prinţul Nicolae acum, în aceeaşi manieră
Cortegiul funerar care îl aduce pe Regele Mihai I al României a ajuns la Bucureşti,
Prinţul Nicolae a postat recent pe Facebook un mesaj cutremurător despre Majestatea Sa Regele Mihai
Mişcarea pentru Regat şi Coroană cere Protocolului Regal modificarea unor detalii din timpul ceremoniilor în
Un marş de comemorare a Regelui Mihai, urmat de un miting anticorupţie, va avea loc
Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi transportat de la București la
Share