home POLITICA CCR a respins solicitarea PSD, care s-a umectat

CCR a respins solicitarea PSD, care s-a umectat

Share

curtea_constitutionala p intorsCurtea Constitutionala a respins cererea PSD, de refacere a turului II al alegerilor prezidentiale, arata surse oficiale. In acest moment, Partidul (asa-zis) Social-Democrat s-a umectat deja, Geoana isi pregateste demisia scrisa.

Miron Mitrea sta de vorba la telefon cu toti nemultumitii de tampeniile facute de toti membrii actualei gasti din conducerea partidului, pregatind terenul pentru ca noua conducere a acestui partid sa ticluiasca noi siraguri de tampenii.

In acest timp, PD-L negociaza tot mai ascutit cu fostii parteneri de coalitie anti-basesciana ai PSD si va forma un guvern asemanator ca structura si probleme interne cu acela al Aliantei D.A..

Traian Basescu va continua sa sape la radacina coruptiei din Romania, ceea ce imi doresc din tot sufletul meu si un Cabinet Boc destul de friabil se pune la cale.

Unul in care un om ca independentul Gabriel Oprea (pentru care am o mare lipsa de incredere si un deficit cronic de simpatie) are caderea si forta politica sa negocieze pentru functia de ministru al Internelor cu un tip ca Vasile Blaga (un om in care am mare incredere).

Unul in care… as mai putea continua asa mult timp. In acest moment, lupta pentru portofolii a inceput. Sa ne dea Dumnezeu mult noroc, sa avem un Cabinet stabil pana la sfarsitul anului, format din ministri cat mai competenti, pentru ca anul 2010 va fi, fata de anul acesta, ca parjolul fata de o zi torida.

Share