home CORUPTIE, POLITICA Câţi ani de puşcărie va face scriitorul Dan Voiculescu?

Câţi ani de puşcărie va face scriitorul Dan Voiculescu?

Share

Dacă va scrie în acelaşi ritm carte după carte, Dan Voiculescu, această conştiinţă vie a României, câţi ani de puşcărie va face? Să facem nişte calcule simple.

Pe vremea când Adrian Năstase se afla în puşcărie, şeful penitenciarelor din România a explicat că, pentru fiecare două zile de muncă, acesta primea o scutire de pdeapsă cu executare de trei zile. Să aplicăm această regulă de “trei-la-fiecare-doi” în cazul lui Felix Voiculescu.

În 16 luni, ipochimenul a scris opt cărţi, deci una la două luni. Vă daţi seama? O carte în două luni! Să tragem deocamdată de celălalt capăt al firului logicii matematice, care este un argument implacabil, de netăgăduit.

Dacă Dan Voiculescu munceşte în total doi ani, primeşte o reducere a pedepsei cu executare de trei ani, ce se comută în eliberare condiţionată sub control judiciar. Deja, la patru ani de muncă, omul scapă de şase ani de bulău, Întristare, Mititica şi celelalte, efectuând restul pedepsei în vastele sale domicilii, sub control judiciar, pentru că patru şi cu şase fac 10 ani de puşcărie, – fix câţi are el de executat.

Aşadar, pentru a face numai patru ani de puşcărie, aceştia trebuie calculaţi ca patru ani de muncă. Dacă în 16 luni a scris opt cărţi, atunci în 4×12 luni, egal 48 de luni, va scrie ca motorul 24 de cărţi, nu?

Dar se presupune că omul mai şi doarme, mănâncă, se odihneşte în acest timp sau nu? E, dacă face şi aceste lucruri, randamentul său va scădea dramatic. Presupunând că Voiculescu va munci zilnic, fie şi 12 ore pe zi, şapte zile pe săptămână, el va atinge în patru ani doi ani de muncă, deci va fi scutit atunci numai pentru trei ani de puşcărie şi va mai avea de făcut încă trei, adică 36 de luni de zeghe.

Dintre aceste 36 de luni, ca să iasă sub control judiciar din închisoare 24 de luni mai devreme, Voiculescu trebuie matematic să muncească animalic la scris cărţi 12 luni, fără oprire. Dar asta nu se poate, pentru că omul trebuie să doarmă, să mănânce, în fine, înţelegeţi voi. Figura se repetă.

Am impresia că este aşa, ca povestea aia cu Ahile şi broasca ţestoasă a lui Zenon. Voiculescu Ahile nu va putea niciodată să ajungă la momentul eliberării înainte de termen sub control judiciar, pentru că întotdeauna va rămâne un rest de pedeapsă, pe care va trebui să-l facă şi pentru care va trebui să mai scrie încă o carte. Săracul om!

nota: Pentru că îmi atrag atenţia cititorii, care sunt întotdeauna mai deştepţi decât mine ;): Această postare este un pamflet. Evident că Dan Voiculescu poate să facă o treime din pedeapsă, pentru că are peste 60 de ani, da-i-ar Dumnezeu multă sănătate, dar scopul postării era altul.

Citeşte şi
Efectul D51 CCR? Dan Voiculescu vrea în libertate

Efectul Deciziei 51 a Curţii Constituţionale a României este că acum avocaţii lui Dan Voiculescu Read more

Iohannis confirmă susţinerea sa pentru Antena 3

Preşedintele de la Grivco Klaus Iohannis a confirmat implicit, într-o postare pe Facebook, susţinerea sa Read more

Domnule preşedinte Klaus Werner Iohannis…

Domnule preşedinte Klaus Iohannis, astăzi mi-am retras like-ul dat paginii dumneavoastră. Sunteţi pentru mine o Read more

Camelia Voiculescu este executată silit de Fisc în Dosarul ICA

Fiscul a scos la licitaţie casa de vacanţă deţinută de Camelia Voiculescu în Predeal, pentru Read more

Raportul Departamentului de Stat al SUA despre România

Vă prezentăm mai jos partea referitoare la drepturile omului din Raportul pe anul 2014 al Read more

Armaghedonul Oligarhilor 34. Lichidarea lui Băsescu

Efectul puternic al mesajului transmis de acest fragment a fost notabil în epocă. Faptul că Read more

Armaghedonul Oligarhilor 33. Complicitatea lui Constantinescu

Să analizăm puţin ce a mai rămas din cei şase: Băsescu, Constantinescu, Geoană, Patriciu, Voiculescu Read more

Armaghedonul Oligarhilor 22. Miza CES

Din punctul nostru de vedere, controlul asupra CES (care a fost întotdeauna o dorinţă a Read more

Mondenii – Și eu sunt varan VIDEO DE COLECŢIE

Mondenii - Și eu sunt varan este o perlă. Modelul de agregare este cel folosit Read more

Revista presei. Mircea Băsescu arestat pentru 30 de zile

Mircea Băsescu a fost arestat pentru 30 de zile "Mircea Băsescu a fost dus vineri Read more

Share