home POLITICA Cătălin Predoiu (PNL). Nu are terenuri, clădiri, datorii

Cătălin Predoiu (PNL). Nu are terenuri, clădiri, datorii

Share

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, nu deţine terenuri pe numele său şi nici nu are clădiri înregistrate pe numele său.

Supranume: Perdoiu

Predoiu are trei apartamente în Bucureşti şi casa de vacanţă din Pahova, deţinută de soţia sa, toate dobândite prin moştenire în anul 2013, potrivit declaraţiei de avere din dosarul de candidatură, depus la Biroul Electoral Municipal.

De asemenea, Predoiu are două locuri de parcare, boxa de la subsol şi terenul aferent unui apartament din Bucureşti, precum şi cel al unei case de vacanţă din Prahova, deţinute tot de soţia sa. Cătălin Predoiu are o maşină Honda Civic, fabricată în anul 2015.

Liberalul a declarat bijuterii în valoare de 20.000 de euro, dobândite între anii 1995 şi 2016, ceasuri de 20.000 de euro, cumpărate între anii 2000-2015, icoane de 2000 de euro, obiecte de artă, tabouri şi cărţi în valoare de 45.000 de euro.

Cătălin Predoiu are în conturi 60.543 de lei, din care 18.000 de lei, într-un cont de economii şi 6.533 de euro. Liberalul nu are datorii şi nici nu a dat bani cu împrumut.

Cătălin Predoiu a declarat venituri de 130.834 de lei, bani câştigaţi ca avocat, la Societatea de avocaţi Stoian-Predoiu, din Bucureşti, în timp ce soţia sa a declarat venituri din activităţi independente –venituri comerciale de 2.789 de lei.

Ca să îşi poată finanţa campania electorală cu bani propri, pe lângă banii din cont, Cătălin Predoiu ar trebui să renunţe la bijuteriile, obiectele de artă sau mobila europeană veche, amintite în declaraţiile de avere.

Limita maximă ale contribuţiilor electorale care pot fi depuse sau virate pentru fiecare candidat la funcţia de primar al municipiului Bucureşti este de 157.500 de lei, 150 de salarii. Salariul minim pe economie în România este 1.050 de lei.

Citeşte şi
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, i-a avertizat pe generalii din MAI ca nu este un
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat că Traian Berbeceanu va fi numit șeful său
Adina Florea și-a retras candidatura la șefia Secției Speciale. Informația a fost confirmată de Lia Savonea,
30 de filiale județene ale Pro România își negociază trecerea la PSD. Tudose spune că
Enervat ca un reprezentant al romanilor din Diaspora vrea sa-l lase fara „Steaua Romaniei”, Adrian
Senatorul PSD Liviu Marian Pop, fost ministru al Educatiei, supranumit Genunche, a emis un panseu,
Olguţa Vasilescu a emis un panseu cu puternic iz rasist, despre cât de revoltător este
Ludovic Orban a încasat anul trecut 28.356 de lei pentru consultanța tehnică acordată unei firme
Raluca Prună, fost ministru al Justitiei, afirma ca nu accepta scuzele lui Niculae Badalau adresate
Obiectivul Alianţei 2020 USR-PLUS este să dea României preşedintele, primarul Bucureştiului şi prim-ministrul, a declarat
Share