home POLITICA Cătălin Predoiu (PNL). Nu are terenuri, clădiri, datorii

Cătălin Predoiu (PNL). Nu are terenuri, clădiri, datorii

Share

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, nu deţine terenuri pe numele său şi nici nu are clădiri înregistrate pe numele său.

Supranume: Perdoiu

Predoiu are trei apartamente în Bucureşti şi casa de vacanţă din Pahova, deţinută de soţia sa, toate dobândite prin moştenire în anul 2013, potrivit declaraţiei de avere din dosarul de candidatură, depus la Biroul Electoral Municipal.

De asemenea, Predoiu are două locuri de parcare, boxa de la subsol şi terenul aferent unui apartament din Bucureşti, precum şi cel al unei case de vacanţă din Prahova, deţinute tot de soţia sa. Cătălin Predoiu are o maşină Honda Civic, fabricată în anul 2015.

Liberalul a declarat bijuterii în valoare de 20.000 de euro, dobândite între anii 1995 şi 2016, ceasuri de 20.000 de euro, cumpărate între anii 2000-2015, icoane de 2000 de euro, obiecte de artă, tabouri şi cărţi în valoare de 45.000 de euro.

Cătălin Predoiu are în conturi 60.543 de lei, din care 18.000 de lei, într-un cont de economii şi 6.533 de euro. Liberalul nu are datorii şi nici nu a dat bani cu împrumut.

Cătălin Predoiu a declarat venituri de 130.834 de lei, bani câştigaţi ca avocat, la Societatea de avocaţi Stoian-Predoiu, din Bucureşti, în timp ce soţia sa a declarat venituri din activităţi independente –venituri comerciale de 2.789 de lei.

Ca să îşi poată finanţa campania electorală cu bani propri, pe lângă banii din cont, Cătălin Predoiu ar trebui să renunţe la bijuteriile, obiectele de artă sau mobila europeană veche, amintite în declaraţiile de avere.

Limita maximă ale contribuţiilor electorale care pot fi depuse sau virate pentru fiecare candidat la funcţia de primar al municipiului Bucureşti este de 157.500 de lei, 150 de salarii. Salariul minim pe economie în România este 1.050 de lei.

Citeşte şi
Obiectivul Alianţei 2020 USR-PLUS este să dea României preşedintele, primarul Bucureştiului şi prim-ministrul, a declarat
Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, deţine un teren de 7460 de mp, în
Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, deţine terenuri intravilane şi agricole care însumate au
Candidatul ALDE la Primăria Capitalei, Daniel Barbu, deţine 50% dintr-un apartament de 123 de mp
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, deţine 81% din terenuri care cumulate au suprafaţă
Desemnarea lui Marian Munteanu candidat al PNL la funcţia de primar general este o decizie
PNL şi PSD l-au demis pe primarul general interimar al Capitalei, Dan Marin Ştefănel, în
Sorina Matei a scris cel mai bun pamflet pe tema puciului USL la adresa statului
~lista Udrea pentru Capitala~Stolo vs. Boc~cenzura la PE~masuri in Europa contra scumpirii carburantilor~Revolutie in Siria~o
Incoltit, SOV face "10 pentru Romania" la Cluj, schimband strategia si facandu-i temenele lui Emil
Share