home EVENIMENT, POLITICA Cătălin Predoiu explică formal discuţia avută cu Florin Iordache

Cătălin Predoiu explică formal discuţia avută cu Florin Iordache

Share

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a fost surprins pe holurile Parlamentului când discuta cu Florin Iordache, fostul președintele al Comisiei de modificare a Legilor Justiției.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Predoiu a declarat că i-a spus lui Iordache faptul că PNL a luat decizia de a abroga recursul compensatoriu, l-a informat și apoi a plecat mai departe.

Ministrul Cătălin Predoiu a fost întrebat despre faptul că a fost surprins pe un culoar din Parlament, stând de vorbă și dând mâna cu fostul ministru al Justiției Florin Iordache.

„Erau oarecum intrigați de ce am luat această măsură. I-am spus că e o decizie politică și ne bucură faptul că a produs deja niște efecte. L-am informat asupra acestor chestiuni, care erau de fapt publice, a luat act, ne-am luat la revedere și ne-am văzut de treabă”, a explicat Cătălin Predoiu.

El crede că PNL i-a surprins pe cei de la PSD, în sensul bun, din punctul de vedere al cetățenilor. „E nevoie ca guvernul să-și impună această agendă și deja o face”, a spus Predoiu.

Conducerea Camerei Deputaţilor a introdus pe ordinea de zi a plenului de miercuri, la solicitarea PSD, mai multe proiecte de lege, printre care abrogarea recursului compensatoriu, abrogarea pensiilor speciale, eliminarea supraacizei la carburanţi şi cel privind transportului judeţean de călători.

Share