home EVENIMENT Casa Regală. Bucurie, zâmbete. Sărbătorile Crăciunului, aproape GALERIE FOTO

Casa Regală. Bucurie, zâmbete. Sărbătorile Crăciunului, aproape GALERIE FOTO

Share

Sărbătorile Crăciunului sunt aproape şi la Casa Regală. Funcţionarii instituţiei sunt primiţi în faţa Bradului. E un chef mic, cu ştaif, ca la case mari. Sunt zâmbete, e bucurie. A trecut o săptămână de la înmormântarea Regelui.

Zâmbete pe chipurile familiei regale, la o săptămână de la înmormântarea Regelui Mihai.

, titrează şi B1.ro.

GALERIE FOTO Majestate, pune-Ţi mâna deasupra României!

Angajaţii au muncit mult la Casa Regală

Ca în fiecare an, angajații Casei Majestății Sale au primit daruri de Crăciun, pentru ei și familiile lor. Întâlnirea s-a petrecut în Sufrageria Mare a Palatului Elisabeta.

, anunţă website-ul RomaniaRegala.ro.

“Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu, însoțiți de Principesa Elena, de Irina, de Principesa Sofia și de Principesa Maria, au mulțumit tuturor.” De ce oare? Pentru munca și devotamentul dovedite în acest an.

De ce, din nou, de ce oare? Pentru că acesta a fost “deosebit de intens și marcat, la final, de dispariția Regelui Mihai I”. Cine a fost Regele Mihai I? Răspuns simplu: “(…) cel mai longeviv dintre monarhii României din toate timpurile”. Punct.

Regrete, tristeţe la Casa Regală? Ciuciu. Veselie

Lucrăm cu materialul clientului. La aproape trei săptămâni de la moartea Regelui şi una de la înmormântare, sunt prea multe zâmbete, hăhăieli şi altele. Rezultă asta din pozele furnizate chiar de Casa Regală.

Măcar aşa, de farfâz, Principesa Margareta şi Radu Duda ar fi putut să se stăpânească la fotograf. Or, nu se vede nimic de acest gen, nici pe imagine, nici în text. Doar atât şi nimic altceva: un an deosebit de intens, marcat de dispariţia lui Papá.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Share