home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Carmen Avram, jurnalist Antena 3, este în cărţi pentru europarlamentare

Carmen Avram, jurnalist Antena 3, este în cărţi pentru europarlamentare

Share

Realizatoarea emisiunii ”În premieră”, difuzată de Antena 3, Carmen Avram, ar putea fi surpriza de pe listele PSD la europarlamentare, au confirmat mai multe surse din partid.

Nu este clar dacă realizatoarea TV ar fi dispusă să accepte oferta PSD de a candida pe un loc pe liste. Avram n-a putut fi contactată până la publicarea de G4Media a acestui articol și nu a răspuns la mesaje.

Carmen Avram în cărţi pentru europarlamentare, Antena 3 o dă cotită

Realizatorul Radu Tudor de la Antena 3 a prezentat, în emisiunea “Punctul de Întâlnire”, lista PSD, care confirmă în mare parte informațiile prezentate: Rovana Plumb, Claudiu Manda, Ioan Mircea Pașcu, Dan Nica, Natalia Intotero, Ilan Laufer, Doina Pana, Victor Boștinaru.

Antena 3 a prezentat doar 8 nume, anunțând că vor fi prezentate alte 4 nume noi. ”Au fost lansate variante cu jurnaliști care ar putea concura pe listele PSD după modelul PNL. Sunt variante care se testează”, a declarat Radu Tudor, fără a pomeni însă clar numele jurnalistei Carmen Avram.

Prezent în studio, Mihai Fifor, președintele Consiliului Național al PSD, a declarat că lista nu este încă alcătuită și că o decizie va fi luată la jumătatea săptămânii viitoare.

Un jurnalist foarte bun care a căzut captiv banilor lui Dan Voiculescu

Carmen Avram este soția jurnalistului Adrian Ursu, considerat în acest moment cel mai influent om din Antena 3. Avram a fost unul dintre veteranii ProTV, unde a lucrat 14 ani. A fost editor general al emisiunii ”România, te iubesc”, de unde s-a transferat la trustul Intact, în 2010.

La Antena 3 realizează emisiunea de reportaje și anchete ”În Premieră”. A primit numeroase premii în țară și internaționale pentru anchetele și reportajele sale.

La începutul anilor 90, era externistă la Evenimentul Zilei. Este extrem de competentă, ştie exact cum stau lucrurile şi numai interesele personale şi căderea în plasa întinsă de mogulul Voiculescu explică decăderea sa profesională.

Decădere – în sensul că acum lucrează la Intact. Reportajele pe care le face sunt în continuare foarte bune.

Citeşte şi
PSD a sărit calul rău de tot în ultimii doi ani şi câteva luni. Ceea
Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat duminică, la un miting social-democrat care avut
Un sondaj de opinie realizat de INSCOP comandat de Fundația Konrad Adenauer în perioada 5
Site-ul DC News, deţinut în proporţie de 94% de Bogdan Chirieac, este inundat cu reclame
Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, încris de curând în USR şi ales consilier al
Simpatizanţii PSD se comportă ca nişte mistreţi la rut, în vale. Camelia Tabacu a filmat
Deputata PSD Aida Căruceru a postat pe contul său de Facebook un colaj foto care
PSD a decis să schimbe optică în campaniile electorale, urmând să comunice mai mult în
PSD a scăpat de o datorie de aproape 450.000 de euro moștenită după campania din
PSD face ce stie cel mai bine, foloseste banii publici pentru a anihila orice opozitie,
Share