home EVENIMENT Când mafioţii se dau în gât între ei

Când mafioţii se dau în gât între ei

Share

cristi-borceaExplicaţia exactităţii chirugicale cu care procurorii s-au repezit asupra clanului lui Radu Mazăre de la Constanţa este simplă: fezandat de procurorii anticorupţie, după ce a fost condamnat la închisoare cu executare, Cristi Borcea, un mafiot doritor să-şi micşoreze numărul de ani petrecuţi după gratii, i-a dat în gât pe alţi mafioţi: cei de la Constanţa.

Atunci când mafioţii încep să se dea în gât reciproc pentru motive de-astea de doi lei (pentru un regim de detenţie mai puţin strict, pentru micşorarea pedepsei, în urma faptului că mafiotul şi-a făcut unghiuţele cuminte şi s-a prezentat în curte, disciplinat, cu cărarea făcută), este un semn că şandramaua începe să se prăbuşească.

Lui Cristi Borcea nu i-a pus nimeni pistolul la tâmplă. El a scris un autodenunţ, în care povestea prin ce alişverişuri a obţinut dumnealui 153 de hectare de teren în judeţul Constanţa acum zece anişori, pe când agita steagul alb-roşu în galeria câinilor şi ruga presa să lase Dinamo să se pregătească pentru Champions League.

Terenul cu pricina este pe malul lacului Siutghiol, învecinat cu Clubul Nautic al lui Mazăre şi Co., cel mai adânc dintre limanurile cu apă sărată de lângă Constanţa, loc preferat de relaxare pentru şmecherii locului.

Ca să revenim şi să accentuăm: lui Borcea nu i-a făcut nimeni nimic. Pur şi simplu, omul şi-a negociat condiţii de detenţie mai blânde. În ziua în care a fost transferat de la Penitenciarul Slobozia – acolo unde era încarcerat alături de frații Ioan și Victor Becali, la Spitalul Penitenciar Poarta-Albă – unde este închis vărul Gigi Becali, l-a dat în gât pe Mazăre.

Aşteptăm cu încredere autodenunţurile fraţilor Becali, ciiiiine ştie ce prospături vom mai vedea scuturând copacul  pe la DNA, încercând să obţină o cercetare penală în stare de libertate sau un arest la domiciliu…

Citeşte şi
Toţi cei opt inculpaţi din notoriul Dosar al Transferurilor, care a făcut atâta timp valuri
~salariatii Giga TV si-au primit o parte din bani~OTV a obtinut in justitie anularea limitarii
Astăzi e o zi decisivă pentru direcţia în care o poate lua în continuare Jjustiția
Au trecut 17 ani de cand, exact in acest moment al anului, nationala de fotbal
Impresarul de fotbal ar fi „intermediat“ certurile dintre un interlop şi un director de la
Uneori, lumea evoluează în cicluri, alteori nu. 20 mai 1990 a fost o zi neagră.
Radu Mazăre va fi extrădat, anunţă L'Express de Madagascar, citând afirmaţiile ministrului Justiţiei din această
Consulul onorific al Madagascarului în România, Serge Rameau, a explicat într-un interviu că noul președinte
Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, a fost prins în Madagascar, spun surse judiciare.Mazăre
Un procuror DNA a cerut, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, condamnarea fostului primar
Share