Călin Georgescu îl cunoaşte pe Alexandr Dughin VIDEO

Share

Călin Georgescu, despre care se spune astăzi că ar putea să fie următorul premier al României, e prieten cu Dughin şi recunoaşte asta.

Într-o emisiune a lui Radu Moraru, de pe Naşul.tv, Călin Georgescu, membru al Clubului de la Roma, o spune în clar şi chiar susţine că nu este nici o problemă acest lucru.

Radu Moraru: Dar astăzi (n.n.: martie acest an) văd că a apărut această listă – celebra listă a lui Dughin, s-a spart de către nişte hackeri ucraineni un cont de e-mail şi aţi devenit, iată, personaj principal, fiind acuzat că de ce nu sunteţi pe lista respectivă a lui Dughin.

Mai ales că se vorbea că îl cnoaşteţi, că aţi organizat această vizită a lui Dughin în România şi că aţi fost în Rusia înainte de celebra vizită. Daţi-ne nişte răspunsuri la această poveste.

Călin Georgescu: Categoric îl cunosc pe Alexandr Dughin, care este un tip foarte bine structurat intelectual, dar îl cunosc pe el aşa cum îl cunosc şi pe Phillip Blond, care este consilierul premierului Camerunului, sau pe Pat Cannon, Statele Unite, şi pe mulţi alţii.

Radu Moraru: Mai e consilierul lui Obama?

Călin Georgescu: A fost. Este unul dintre creierele imense ale Americii. Iar Dughin cred că a venit singur, nu cred că trebuia să primească vreo invitaţie să vină în România. Faptul că eu îl cunosc şi că m-am întâlnit cu el, da, dar de-aicea şi până la… bine, ele ţin de miturile şi prejudecăţile din această ţară şi de forma retrogradă în care sunt prezentate de către unii şi de către alţii. Nu văd care este problema. 

Cine este Pat Cannon

Mai întâi, puţin despre cele spuse de Călin Georgescu. Nu există nici un Pat Cannon, consilier al lui Obama, fost sau actual. Există un Jon Cannon, nominalizat pe 23 februarie 2009 adjunct al şefului Agenţiei de Mediu din SUA.

Există şi un Patrick Damon Cannon, un fost politician democrat american, vom vedea imediat de ce fost, cu care, dacă Georgescu se mândreşte, are o problemă. A fost primar al oraşului Charlotte, din Carolina de Nord, şi membru al Partidului Democrat.

Cannon a fost ales primar în noiembrie 2013. Pe 26 martie 2014, a fost arestat şi pus sub acuzare pentru că ar fi acceptat mită 48.000 de cocobauri de la nişte agenţi FBI sub acoperire, care o jucau pe oamenii de afaceri ce voiau să încheie contracte cu oraşul condus de jucăuşul Pat, prietenul (poate al) lui Călin Georgescu.

Cannon şi-a dat demisia apoi, chiar în dimineaţa arestării, apoi a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare.

Revenind la Călin Georgescu

Este clar că acest domn e destul de bine mobilat intelectual, un tip doct, cu CV puternic, dar nu mai impresionează, am văzut destui, depinde şi ce biografie ai.

Pentru că a desemna un premier care recunoaşte public că îl cunoaşte pe Alexandr Dughin, în acest moment geopolitic, când Rusia este la un pas de a fi stat agresor pentru ţara noastră, ni se pare a fi un act de periclitare a securităţii naţionale.

De fapt, ne gândim foarte serios dacă nu cumva ne puneam această întrebare cu mai multă legitimitate chiar decât ne-am gândit la momentul respectiv:

A fost penetrat de FSB Klaus Iohannis? (revista presei)

Urmăriţi aici toată emisiunea “Naşul”, în care Radu Moraru l-a avut invitat pe Călin Georgescu.

Share