home SPORT Brazda Naţională. Imnul Cenzurat. Mafia de cursă lungă (II)

Brazda Naţională. Imnul Cenzurat. Mafia de cursă lungă (II)

Share

Inainte de acest meciam scris despre ce se va intampla si pe teren s-a intamplat ce am scris ca se va intampla, ba chiar dupa meci pot spune ca stam mai bine. Dar si mai rau.

Aceasta piranha politica fara scrupule numita Sorin Oprescu

De-a lungul timpului, m-am exprimat foarte vocal despre acest sarlatan politic pesedist, costumat in false haine de independent, cu gura mare, mintea scurta, apucaturi de smecher de Bucuresti si momente cand pare ceva intre un om beat si un nebun.

CatavencuNou

La Revista presei am pus un gros-plan cu dintii de peste de prada ai insului, care spun totul despre caracterul omului. Numai gura este de el. Nu a inceput nimic in Capitala, iar National Arena, pe un proiect inceput de Adriean Videanu, este tipica lui Oprescu ca realizare.

• Revista presei. National Cartofena. De râsul lumii

E toata o spoiala. Sincer, cand am vizitat stadionul, la noaptea portilor deschise am vazut peretii turnati in ciment goi si toata “coashka” stadionului lasata asa, in ciment nud. Ea putea sa fie lasata asa. Arena din Bari de exemplu este asa de mult timp. Dar putea sa fie macar data cu o vopsea.

Trafaletul sa traiasca! Dar nu, nea Oprescu a avut alte treburi, asta e pentru prosti, care vor sa arunce bani aiurea, bani care intra asa in teschereaua lui, a clanului sau si a prietenilor sai politici. Precum Clanul Oprisanilor de la Focsani.

(urmează)

Share