home ECONOMIE Bolşevicii antioccidentali taie aripile dezvoltării României (analiză factuală)

Bolşevicii antioccidentali taie aripile dezvoltării României (analiză factuală)

Share

Suntem conduşi de o clică mafiotă formată din nişte indivizi, faţă de care bolşevicii din anii Revoluţiei Ruse erau nişte copii nevinovaţi. Aceşti oameni mint cu neruşinare în faţa naţiei.

BERD: România a revenit la ritmurile de creștere de dinaintea crizei

Scopul lor declarat este unul antioccidental, contra democraţiei liberale, contra economiei libere. Miza e multiplă. Vom dezvolta în continuare toate aceste interese şi felul cum se împletesc ele.

Bolşevicii de astăzi şi mutilarea fiscalităţii României

Suntem în plină revoluţie etatistă, anticapitalistă. Inflaţia sare. Deocamdată este la un nivel european. În continuare, în lunile ce vin, bolşevicii României contemporane o vor aduce la cote de război civil. Veţi vedea.

Deocamdată, leul a ajuns la 4,6198 lei un euro, cel mai prost curs din ultimii cinci ani. Vom avea 1% impozit pe cifra de afaceri pentru firmele cu cifra de afaceri sub 1 milion de euro. “Dă-i în mama lor pe nenorociţii care mai respiră” în business, nu despre asta e vorba.

Este vorba despre clienţii la contracte de consultanţă care îşi vor face firme cu cifra de afaceri de 999.999 de euro. Ce? Cum? Vor plăti doar 10.000 de euro impozit pe an? Păi da, ce, nouă să nu ne vină bani parandărăt la partide pe partea cealaltă? Doar am legiferat că veniturile partidelor nu mai trebuie declarate, nu?

Bolşevicii noi şi bolşevicii vechi, dimpreună cu clientela de partid…

… şi-au dat mâna peste ţară. Bolşevicii care conduc ţara îi răsplătesc pe cei care şi-au făcut datoria, din electoratul profund, pensionăresc, al PSD, mobilizându-l la urne. Creşte pensia minimă garantată la 640 de lei şi punctul de pensie cu 10%.

Dar de unde scoatem banii, băi, ţară, că s-or terminatără?Luăm de la Pilonul II de pensii private obligatorii, adică de la cretinii care demonstrează contra noastră. Pentru ca mâine, când vor fi pensionari, să fie dependenţi de copii noştri, care vor conduce ţara ca nişte mafioţi de viţă veche.

Pe de-o parte, Guvernul prezintă măsurile ca fiind benefice, încurajatoare şi chiar creatoare de oportunităţi pentru angajatori, dar de cealaltă parte reprezentanţii mediului de afaceri – întreprinzători, analişti, consultanţi, lideri ai patronatelor sau ai asociaţiilor de investitori – şi politicienii din afara arcului guvernamental le resping în bloc sau în parte, invocând riscuri majore pentru stabilitatea macroeconomică. (Mediafax)

Asta pentru că o altă ordonanţă aflată în discuţie modifică cota de contribuţie la Pilonul II de la 5,1% la 3,75%. De ce să crească contribuţia pentru sclavul care munceşte acum şi ne dă pentru electoratul nostru de pensionari banu. Mai bine să rămână la fel şi să-l călărim mai bine, ca atunci când ajunge la pensie să fie mai dependent de copiii noştri.

Şi-acum, propaganda şi bolşevicii săi

Orice propagandă bolşevică din istorie a venit cu forma sa de xenofobie, având fundamente de luptă de clasă. Acum, ea înseamnă să vorbim despre sorosisti, preşedintele ăsta neamţ (veţi vedea că vom ajunge şi la porcăria asta) şi transnaţionalele astea ticăloase.

Agenturili străine! I-auzi brâul, marca Tudose, azi, în şedinţă de Guvern, partea cu presa:

(pentru că vrem să le vămuim profiturile ilicite pe care le fac – n.n.) … S-au inflamat nişte multinaţionale, fără să fie cazul. (…) Am apreciat, cu ghilimelele de rigoare, un protest al salariaţilor, care doreau construcţia de autostrăzi, compania externalizând profitul. (este vorba despre Dacia Renault – n.n.)

Companie odioasă care contribuie masiv la bugetul ţării.

Şi încă. Bolşevicii PSDragnea şi propaganda lor

… anumite sucursale ale unor bănci au dat liber la angajaţi, ca să meargă la mitingul din faţă…

Câtă neobrăzare! A dat dl. Tudose numele vreunei bănci? Despre ce sucursale este vorba? Numele, ora, numărul de personal trimis în stradă. Hai, repede, domnule Mihai Tudose. Dar nu, bolşevicii nu dau nume, ei acuză aşa, la modul general.

Ei susură la urechea spălată a electoratului de campanie, îl umple de ură. Şi Ionuţ Mişa, micul incompetent de la Finanţe, îl completează:

… multinaţionalele sunt interesate să ducă profitul în afară. Românii sunt inteligenţi, să nu meargă după fentă.

Am mai scris despre asta: după scandalul Lux Leaks. Statele OECD au însărcinat Banca Mondială să livreze un set de măsuri pentru prevenirea scurgerii profiturilor. A rezultat un studiu de 15 volume, numit BEPS (Base Erosion Profit Shifts). România trebuie să-l aplice. End of discution, Ionuţ Mişa. Făcuşi ceva până acum? Nu. Totul este o vorbărie goală.

Bolşevicii noi şi interesele Rusiei

Cine are interesul cel mai mare ca România să se afunde în criză? Două răspunsuri:

1. Infractorii din PSDragnea care, atunci când e bulibăşeală mai mare-n ţară, se simt mai bine, prosperă şi fug mai uşor de anchetele procurorilor.

2. Cei care îi protejează, pilotează, încarcă, le promis că-i susţin şi le oferă planuri destructive luate de pe raft. Create de analişti care studiază structuralitatea României şi felul cum poate fi ea dată peste cap mai uşor. Cine îi plăteşte? Rusia Putinistă.

Aceşti oameni sunt trădători de ţară, veţi vedea. Ceea ce fac ei este subminarea economiei naţionale, veţi vedea. Se apropie ziua. Tropăie.

Citeşte şi
Florin Roman: Nu am cerut demisia când Tudose şi Grindeanu au fost prinşi la fumat

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a declarat că, în momentul în care Sorin Grindeanu sau Read more

Tudose l-a oprit pe Ponta să bage Pro România în Guvernul Dăncilă

Jurnalistul Sebastian Zachmann (Adevarul) anunta ca Mihai Tudose l-a impiedicat pe Victor Ponta sa aduca Read more

Soţia lui Cumpănaşu, consilierul lui Grindeanu, Tudose şi Dăncilă

Sotia lui Alexandru Cumpănaşu, Simona-Gabriela Baltag, a lucrat pentru trei premieri PSD in calitate de Read more

Adrian Ţuţuianu vorbeşte în PSD despre “tâmpitul de Tudose”

Noi stenograme cu Adrian Ţuţuianu au fost publicate exact înainte de şedinţa CExN, în care Read more

PSDragnea ar fi pierdut majoritatea parlamentară. Tudose pleacă

PSDragnea e în defensivă. Mihai Tudose şi-ar fi asigurat susţinerea a 36 de parlamentari social-democraţi, Read more

Variantele dezastrului cu PSDragnea şi furtuna perfectă care ar putea veni

Prezentăm în continuare variantele dezastrului în care împinge PSD România. Ne întrebăm cum ar putea Read more

PSDragnea ar fi decis deja să-l mazilească pe Mihai Tudose

PSDragnea pregăteşte retragerea sprijinului politic al PSD pentru premierul Mihai Tudose, în CExN de mâine, Read more

Tudose: Nu mai am cum să lucrez cu Carmen Dan. Aştept demisia

Premierul Mihai Tudose spune că nu mai are cum să lucreze cu ministrul de Interne Read more

Partidul Social Democrat este un cazan în clocot. Certuri cumplite!

În Partidul Social Democrat, tensiunea atinge cote alarmante şi lucrurile dau în clocot. În acestea Read more

Dosarul Belina este mărul discordiei în interiorul PSD

Mărul discordiei între Mihai Tudose ar fi Dosarul Belina, arată surse multiple din proximitatea PSD. Read more

Share