home CORUPTIE, POLITICA Boicot la procurori. Parchetul Militar a rămas fără curent electric în pline audieri

Boicot la procurori. Parchetul Militar a rămas fără curent electric în pline audieri

Share

Sediul Parchetului Militar din Bucureşti a rămas fără alimentare cu energie electrică marţi. Sună a boicot. Este a doua zi în care se primesc plângeri din partea celor implicaţi în incidentele de vineri, din Piaţa Victoriei.

Cucoş de la Jandarmerie se comportă ca o găină şi jură pe steag că n-a făcut

Boicot? Fără curent electric în timpul audierilor

Sunt audiaţi martori din acest dosar. Şeful instituţiei a anunţat că au fost depuse 14 noi plângeri şi audiaţi cinci martori. Procurorul Ionel Corbu, care conduce Parchetul Militar, a anunţat marţi că instituţia a rămas fără curent electric şi a făcut un apel la compania de electricitate să remediere defecţiunea.

„În acest moment se primesc în continuare plângeri, sunt audiate persoane, din motive independente de voinţa noastră activitatea trenează întrucât s-a întrerupt curentul electric. Fac apel pe această cale către factorii de responsabilitate de la Enel să vină şi să remedieze această deficienţă, că în mod paradoxal numai în sediul nostru exceptând imobilele riverane, numai în sediul nostru s-a întâmplat acest fenomen de aproximativ o jumătate de oră”, a anunţat Ionel Corbu marţi, înainte de prânz.

Încă 14 plângeri înregistrate marţi

Acesta a precizat că de luni până marţi au mai fost înregistrate încă 14 plângeri din partea celor agresaţi de jandarmi vineri, în Piaţa Victoriei şi au fost audiate cinci persoane în calitate de martor.

Ionel Corbu a spus de asemenea că anchetatorii au cerut date cu privire la victimele violenţelor de vineri seară.

„S-au solicitat de la toate instituţiile abilitate să ne furnizeze astfel de date, inclusiv la momentul de faţă se conturează adrese prin care se solicită la unităţile spitaliceşti”, a adăugat şeful Parchetului Militar.

Share