Bogdan Stamatoiu, red. şef-adj. la GSP, a vrut să se sinucidă

Share

Redactorul-şef adjunct al Gazetei Sporturilor, Bogdan Stamatoiu, a fost implicat într-un grav accident rutier.

Acesta s-a produs în judeţul Ilfov, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit violent, de un stâlp de înaltă tensiune.

Bogdan Stamatoiu, red. şef-adj. la GSP, a vrut să se sinucidă

Stamatoiu conducea cu 100 de kilometri pe oră. Aparent, ar fi vorba despre o încercare de sinucidere. Este rezonabil să facem legătura între presiunile Ringier asupra jurnaliştilor şi această tragedie.

Poliţiştii oraşului Pantelimon au fost sesizaţi că, pe DJ 301, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune, conform News.ro.

Citeşte şi: 

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcţia judeţului Călăraşi, spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula.

Citeşte şi: 

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la faţa locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, a transmis IPJ Ilfov.

Poliţiştii rutieri din Pantelimon au deschis un dosar penal, în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Share