home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Cât a câştigat Bogdan Chirieac din afacerile cu STS

Cât a câştigat Bogdan Chirieac din afacerile cu STS

Share

Bogdan Chirieac a câştigat aproape 17 milioane de euro (75,8 milioane de lei). Aceasta este valoarea contractelor încheiate în ultimii zece ani între Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) și Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații (CSR).

Bogdan Chirieac îşi acoperă urmele eoliene

Aceasta este firma unde a fost acţionar şi Bogdan Chirieac – patronul de azi de la DCNews. Ultimul contract dintr-un total de 7, toate oferite prin negociere directă, a fost încheiat în anul 2016, după cum rezultă din serviciul electronic de achiziții publice (SEAP).

Bogdan Chirieac neagă legătura cu CSR

“Nu am nici cea mai mica legătură cu CSR, chiar nici cea mai mica”, a fost primul răspuns al lui Chirieac, contactat de G4Media.ro. Jurnalistul a admis ca știe cine sunt acționarii și că îl cunoaște pe acționarul principal.

“Nu pot sa va spun, nu sunt informații publice, ar trebui sa fie informații publice”, a mai răspuns Chirieac când a fost întrebat dacă el are vreun contract cu CSR.

“De ce nu ma întrebați de Adevarul, de Gândul, mereu sunt întrebat de CSR. Eu am fost acționar și la Adevarul, nu doar la CSR, de ce nu ma întrebați de Adevarul?!”, s-a mai arătat contrariat Chirieac.

Share