home CORUPTIE, POLITICA Belina, insula prostituţiei la nivel înalt, unde te prindea Liviu Dragnea

Belina, insula prostituţiei la nivel înalt, unde te prindea Liviu Dragnea

Share

Un fragment dintr-un nou episod al serialului „Belina – Insula Fărădelegii“ a fost publicat în plin scandal al dispariţiei fetelor din Caracal. Insula Belina, aflată pe Dunăre la graniţa judeţelor Olt şi Teleorman, a fost trecută de Liviu Dragnea în limita Teleormanului, apoi luată de Tel Drum şi închisă pentru folosire cu circuit închis.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Aici aveau loc chefuri de pomină cu ştabi, la care erau aduse, ca desert, fete pentru prostituţie. Jurnaliştii de invetigaţie de la Passport Productions au lansat un fragment din al treilea episod al serialului „Belina – Insula Fărădelegii“, înaintea difuzării episodului în sine, deoarece vorbeşte despre traficul de persoane făcut în zonă. Insula Belina, un paradis al naturii, situată lângă satul Seaca, se află la 89 kilometri de Caracal.

Oamenii locului ştiu exact ce se petreceau acolo şi pomenesc întâmplarea unei cântăreţe blonde, chemate să presteze la un astfel de chef, care a reuşit să fugă, ajutată de un pescar. La Belina, poliţiştii de frontieră nu aveau acces.

„Pentru că în spațiul public au apărut mai multe declarații privind rețelele de proxenetism folosite de oamenii din politica românească, am decis să publicăm un fragment din ❝Belina❞ – Episodul 3 – Insula Fărădelegii înaintea publicării episodului în întregime.

Vă rugăm să ascultați ce au de spus oamenii din zonă despre chefuri cu fete și vedete și un polițist de frontiera despre lipsa de acces a politiei pe insulă, aflată în zona de graniță, si despre rețele de trafic de persoane.

Există în România locuri unde nu există statul Român ci statul Dragnea sau Stănescu sau Tel Drum – cum spune cineva în filmul nostru. Unde poliția nu este o instituție aflată în slujba poporului sau măcar a statului ci o instituție capturată de baronii locali, care decid în mod discreționar cine va fi propulsat în funcții.

Cei propulsați știu evident cum au ajuns acolo, deci știu și cine le este șeful, care atâta timp cât nu este deranjat de autoritățile naționale precum DNA sau DIICOT deține de fapt o putere absoluta și stă deasupra legii precum un rege din țările arabe.

Share