home EVENIMENT, POLITICA Avocatul Poporului lui Oprescu, demonstraţie de forţă

Avocatul Poporului lui Oprescu, demonstraţie de forţă

Share

Avocatul Poporului Victor Ciorbea a făcut astăzi o demonstraţie de forţă în cazul lui Sorin Oprescu, afirmând că acesta trebuie internat în spital.

În aceşti ani, de când este în funcţie, fostul lider sindical Victor Ciorbea nu s-a sesizat pentru cazuri grave, în care trebuia să o facă în mod obligatoriu.

În schimb, în iulie 2014 Ciorbea a făcut o anchetă în Penitenciarul Poarta Albă, pe baza unei reclamaţii făcute de Gigi Becali, conform căreia aici s-ar comite abuzuri.

Ulterior, presa a scris că Becali l-ar fi împrumutat pe Avocatul Poporului cu 100.000 de euro. Acesta este Victor Ciorbea, omul care acum strigă că Sorin Oprescu trebuie internat în spital.

O echipă de la Avocatul Poporului a analizat fişa medicală a lui Sorin Oprescu şi a vizitat spaţiile de detenţie în care este reţinut acesta. Concluzia – Oprescu ar trebui internat în spital.

În timp ce pentru alte cazuri grave Avocatul Poporului nu s-a sinchisit nici măcar să facă o cercetare formală, acum “echipa” ce a inspectat arestul unde e deţinut Oprescu Sorin a făcut o conferinţă de presă, mimând cu ipocrizie comportamentul tipic, în astfel de situaţii, al unor ONG-uri celebre, precum Amnesty International, Comitetul Helsinki sau Comitetul pentru Protecţia Jurnaliştilor.

Fostul primar al Capitalei ar suferi de boli cardiovasculare. El ar fi fost deja diagnosticat şi s-ar afla în evidenţa Spitalului Universitar din Bucureşti (al cărui despot a fost mult timp şi care este înţesat cu oamenii săi), unde a solicitat să fie transferat.

Pacientul arestat Oprescu Sorin, susţine Avocatul Poporului Corupţilor, Victor Ciorbea, ar trebui să facă un EKG şi eventual o coronarografie.

Vă daţi seama la ce scară a făcut Sorin Oprescu matrapazlâcuri la Primăria Generală, dacă nu se sfieşte să facă acest circ greţos, capacitând astfel instituţia Avocatului Poporului şi făcând-o să se comporte ca pe moşia sa personală?

Citeşte şi
Victor Ciorbea e mai uşor cu 275.000 de lei, datorie ştearsă la Fisc

Victor Ciorbea și soția sa, Lacrima, s-au prezentat la ANAF zilele acestea, unde au plătit Read more

Victor Ciorbea ar rămâne abuziv avocat al poporului, cu voia PSD-ALDE

Senatorul USR Mihai Goțiu a acuzat coaliția de guvernare că a încercat extinderea mandatului de Read more

Victor Ciorbea are motive serioase să nu atace OUG la CCR

Victor Ciorbea, avocatul poporului, refuză cu obstinaţie să atace la Curtea Constituțională ordonanța de urgență Read more

Corupţia Ucide cheamă la un protest la sediul Avocatului Poporului

Corupţia ucide cheamă manifestanţii să protesteze în faţa sediului Avocatului Poporului din Bucureşti, în Aleea Arutela, Read more

Victor Ciorbea, mai mulţi bani, mai mare securitate financiară şi obedienţă

Sarabanda pensiilor speciale continuă cu Avocatul Poporului. Senatul a adoptat o lege prin care Victor Read more

Victor Ciorbea ar ataca mâine la CCR ougeurile elefantului

Avocatul Poporului ar urma să atace mâine la Curtea Constituţională OUG elefant, informează HotNews. Anterior, Read more

Demisia Avocatului Poporului. Proteste azi în România

Mii de români au ieșit azi în stradă, înfruntând vremea rea. Ei îi cer demisia Read more

Florin Iordache îi ia apărarea lui Victor Ciorbea

Corb la corb nu scoate ochii, ba, îşi mai şi protejează reciproc penajul. Ministrul Justiţiei, Read more

Petiţia “Victor Ciorbea, ești concediat!”, 96.000 de semnături

Petiţia "Petiţia "Victor Ciorbea, ești concediat!"a ajuns la 96.000 de semnături. Textul acestei petiţii este Read more

Revista presei. Oltean il compara pe MS Regele cu Cioaba

~megascandal cu bani negri la Otelul~Ciorbeaanchetat de DNA~Camera de comert romano-olandeza e pentru aderarea noastra Read more

Share