home EVENIMENT, POLITICA Aviz în Comisie PENTRU reţinerea şi arestarea lui Dan Şova

Aviz în Comisie PENTRU reţinerea şi arestarea lui Dan Şova

Share

Comisia Juridică a Senatului a dat azi un aviz favorabil reţinerii şi arestării preventive a senatorului Dan Şova, în Dosarul CET Govora. Anunţul a fost făcut de către vicepreşedintele Senatului, Ioan Chelaru (PSD), membru al Comisiei Juridice.

Senatorul Dan Şova a fost audiat marţi, înainte de votul pro-reţinere şi arestare, în Comisia Juridică a Senatului, după ce şi-a studiat dosarul timp de patru ore, împreună cu avocatul său, Aurel Ciobanu.

Şova a plecat apoi de la Comisia Juridică, însoţit de avocatul său, însă nu a făcut declaraţii presei.

Liberalul Cătălin Boboc, preşedintele Comisiei Juridice, a declarat că senatorul Dan Şova a spus în timpul audierilor că se consideră nevinovat şi a invocat “câteva chestiuni în apărarea dumnealui“:

Domnul Şova a spus câteva chestiuni în apărarea dumnealui, va fi un extras din poziţia pe care a avut-o şi în raportul pe care îl vom depune la plen. (…) Domnul Şova a avut un punct de vedere pe care toţi colegii l-au ascultat. Domnul Şova a spus că se consideră nevinovat.

Boboc a precizat că cererea ministrului Justiţiei, privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a senatorului Dan Şova, a fost avizată favorabil, cu cinci voturi pentru, două voturi contra şi trei nule, urmând ca raportul să fie înaintat plenului, alături de un proiect de hotărâre pentru încuviinţarea cererii.

Citeşte şi
Eixstă  unii, ca Elena Udrea, Alina Bica, Dorin Cocoş sau Dan Şova, pe lângă Liviu
Restauraţia în Justiţie continuă pe coordonate incredibile. Procesele lui Liviu Dragnea (Bombonica), Tăriceanu (mărturie mincinoasă),
E în curs de editare Dan Şova, "Opere complete", Editura DNA, care este una dintre
Senatorul PSD Dan Şova a fost reţinut de către procurorii DNA pentru 24 de ore,
Dan Şova ar fi făcut trafic de influenţă şi la CE Oltenia, pentru Voinescu şi
Sistemul Ticăloşit, prin filiala din Senat, intenţionează şi trage sforile să-l mai scape încă o
Direcţia Naţională Anticorupţie cere Senatului încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a senatorului Dan Şova pentru
Senatorul Dan Şova a scăpat din nou de arestul preventiv, după o nouă respingere a
Ieri, Dan Şova şi-ar fi prezentat demisia din Senat înainte de repunerea pe tapet a
Laura Codruţa Kovesi spune că nu este adevărat faptul că se vopseşte pe păr cu
Share