Aurelian Bădulescu: Codrin Ştefănescu este falsificator de tablouri!

Share

Încăierarea din interiorul PSD începe să scoată la suprafaţă adevăruri şi acuzaţii şocante. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a dezvăluit detalii.

Vom afla poate mai multe în viitor despre cum au fost pregătite atacurile din Piaţa Victoriei; camioane cu pietre aduse special pentru a fi aruncate spre jandarmi, ca să-i provoace să atace oameni paşnici.

Provocatori violenţi aduşi special printre manifestanţi ca să arunce pietre şi sticle incendiare! O spune un om din celula de criză din spatele clădirii Guvernului.

Aurelian Bădulescu sifonează pentru că a fost executat de Codrin

De ce a răbufnit Bădulescu? Pentru că a fost „executat” în PSD de Codrin Ştefănescu, unealta lui Dragnea. Care Ştefănescu iată ce secret are:

Clanul Mutu de la Bucureşti i-a ameninţat pe toţi cu excluderea, dacă nu votează împotriva mea! Este o încălcare flagrantă a drepturilor. Păi ce, că l-am numit trompetă pe Codrin Ştefănescu, ăsta e motiv de execuţie? Ce partid am jignit eu? Codrin Ştefănescu a ajuns să fie el partidul.

Asta este social-democraţie? Codrin Ştefănescu este un panglicar, un falsificator de tablouri. Tot partidul ştie asta, dar nimeni nu o spune de frică. Este un cerc de interese care funcţionează cu noua conducere de la PSD Bucureşti.

Share