home CORUPTIE, POLITICA Aurelian Bădulescu a bruiat mârlăneşte conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan VIDEO

Aurelian Bădulescu a bruiat mârlăneşte conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan VIDEO

Share

Scene incredibile provocate de viceprimarul PSD, Aurelian Bădulescu, la conferinţa de presă a candidatului PNL-USR-PMP la funcţia de primar general.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea, la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia. Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el. Dan a făcut bilanţul mandatului Gabrielei Firea, fiind acuzat de Bădulescu că minte.

Un motociclist care a susţinut că a stat o oră în trafic i-a strigat lui Bădulescu: ”V-aţi bătut joc de noi”. Viceprimarul a acuzat că bărbatul a fost plătit să spună asta de către organizatorii evenimentului.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, susţine că va depune plângere penală în urma incidentelor care au avut loc la conferinţa de presă organizată vineri de Nicuşor Dan.

Bădulescu susţine că a fost bruscat de către Nicuşor Dan, dar şi că a fost ameninţat că i se ”taie beregata” de către bodyguardul candidatului susţinut de PNL.

Pe parcursul ei, aproape fiecare declaraţie a lui Nicuşor Dan a primit replică din partea viceprimarului Bădulescu.

Foarte importante sunt lucrurile pe care le-a spus Dan în conferinţa de presă, ocultate de scandalul provocat de Băduelscu. Nicuşor Dan a afirmat că se împlinesc patru ani de când a început cea mai dezastruoasă administraţie a Bucureştiului.

“Am ales să ne întâlnim în Prelungirea Ghencea pentru că e un exemplu reprezentativ despre cum Primărie Capitalei răspunde aşteptărilor bucureştenilor. Trăim o realitate absurdă în acest oraş. Avem companii de IT care se bat de la egal la egal cu marile companii de IT ale lumii, care produc soluţii şi Primăria nu poate sincroniza două semafoare”, a spus candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei.

El a menţionat că zona privată a Bucureştiului este de mult în secolul XXI pe când administraţia publică este la nivel de anii 30, la nivel de mentalitate în epoca fanariotă şi că unii dintre reprezentanţii acestei administraţii sunt chiar în comuna primitivă.

Nicuşor Dan a mai afirmat că sunt patru ani din viaţă pierduţi şi patru miliarde de euro pe care comunitatea i-a pierdut.

“Minţiţi”, a fost replica lui Aurelian Bădulescu. Candidatul PNL a continuat: “Am avut un primar vesel”, fiind completat de Bădulescu care a menţionat ”un primar harnic.”

Nicuşor Dan a spus despre viceprimarul Capitalei că este un “om şi mai vesel”. Bădulescu l-a întrerupt afirmând: “Foarte vesel, dar muncitor. Nu aşa ca dumneavoastră”.

Nicuşor Dan a mai declarat că primarul Capitalei s-a întâlnit cu bucureştenii o singură dată.  “A evitat să dea ochii cu bucureştenii. Primarul nostru a dat ochii cu bucureştenii o singură dată în acest mandat, pe Arena Naţională, în 2018 şi rezultatul îl ştim cu toţii, a fost huiduit de către bucureşteni”, a mai afirmat Dan.

În replică, Aurelian Bădulescu a afirmat: “De oamenii puşi de dumneata. Oamenii serioşi au apreciat ce a făcut primarul general”. Apoi Nicuşor Dan a început să facă bilanţul celor patru ani de mandat al Gabrielei Firea, fiind din nou întrerupt de către viceprimarul Capitalei: “Sunteţi un om civilizat, staţi să ne spunem şi noi punctul de vedere”.

Nicuşor Dan a mai spus că, din cauza traficului, bucureştenii stau în maşină nouă zile pe an, el fiind întrebat de Bădulescu de unde ştie asta.

Candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei a mai afirmat că investiţiile realizate în infrastructura rutieră în ultimii trei ani au fost de 250 de milioane de lei, iar Aurelian Bădulescu a intevenit susţinând că acest lucru este fals.

Un motociclist care a acuzat că a stat o oră în coloană s-a oprit în dreptul locurlui unde se reruleaă conferinţa de presă şi i-a strigat lui Aurelian Bădulescu: ”M-am săturat de incompetenţa voastră! Ce-aţi făcut 4 ani? Vă bateţi joc de noi!”.

Bădulescu l-a acuzat că a fost plătit de organizatorii conferinţei şi i-a cerut să restituie banii pe care i-ar fi primit pentru această intervenţie.

Citeşte şi
PSD Botoşani are 10 membri mai mult. Foşti USR-işti…

"Felicitări, dragi tineri!" - le spune Organizaţia PSD Botoşani celor 10 foşti membri USR care Read more

Gabriela Firea îl compară pe Nicuşor Dan cu Liviu Dragnea

Oricine îşi dă seama acum ce se petrece cu Gabriela Firea. Este disperată, pentru că Read more

Dan Barna: Ne-am înțeles cu Orban să avem candidați comuni în unele județe

Ludovic Orban continuă să negocieze sângeros cu Dan Barna, şi invers, Dan Barna s-a aşezat Read more

Clotilde Armand a fost dată în judecată de PSD Sector 1

Potenţialul candidat la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost dată în judecată de primarul Read more

Olguţa Vasilescu către Nicuşor Dan: “Băieţaş, o să simţi…”

Olguţa Vasilescu, asemeni subculturalului care răspunde la ironia fină cu zeflemeaua grosieră din Obor, îi Read more

Gabriela Firea nu l-a mai trimis pe Relu Scandalagescu’ la Nicuşor Dan

De data aceasta, primarul general PSD Gabriela Firea nu l-a mai trimis pe Relu Scandalagescu, Read more

USR anunţă că va vota contra OUG pentru bani la presă

USR a anunţat că va vota în Parlament împotriva ordonanţei prin care Guvernul acordă presei Read more

USR vrea confiscarea extinsă a averilor dobândite infracţional

Uniunea Salvaţi România (USR) a depus un proiect de lege care vizează modificarea Codurilor penale Read more

USR condiţionează intrarea la guvernare de eliminarea pensiilor speciale

USR a prezentat o serie de angajamente de reformă, acestea reprezentând baza „pe care USR Read more

USR solicită OUG pentru desfiinţarea Secţiei Speciale

USR cere Guvernului să desfiinţeze de urgenţă Secţia de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie (SIIJ), Read more

Share