Au sărit internauţii pe Marcel Ciolacu, la poza cu “to’arăşii” din Moldova

Share

Sute de români au postat comentarii ironice sau furioase pe pagina şefului PSD, Marcel Ciolacu, după ce acesta a ţinut să dea publicităţii o fotografie, în care apare alături de baronii PSD din Moldova.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Ciolacu apare alături de Marian Oprişan, Ionel Arsene, Dumitru Buzatu, Maricel Popa, Paul Stănescu şi alţii. „Împreună cu prietenii şi colegii mei din Moldova”, a scris Ciolacu. Majoritatea au probleme penale şi s-au remarcat prin abuzuri în judeţele pe care le stăpânesc.

În plus, grupul de baroni nu respecta distanţarea socială, pe lângă faptul că niciunul nu poartă mască de protecţie. Comentariile sunt savuroase. Iată doar câteva:

Mamă! Câtă hoţie într-o singură poză. Se pare că regulile de distanţare şi interzis grupurilor mai mari de 3 persoane, sunt doar ptr pulime. Nu şi ptr pleava pesedista. Vezi să leşini iar să dea bine la pulimea care vă votează

Poate ne scapă covidu’ de voi! Staţi în continuare fără măşti şi la întâlnirea cu colegii de la Suceava!

„La piovra” din Moldova. Trist este că v-aţi întins tentaculele în toată ţara lipitorilor.

Aww! Ce drăguţ… Întrunirea baronilor ce păstoresc de zeci de ani cele mai sărace judeţe ale ţării. Întrebare pentru voi, „simpaticilor”: ce se mai aude de spitalele regionale promise, autostrada Unirii şi aşa mai departe? Am un feeling că lui Daddy îi este dor de voi. Poate îl vizitaţi curând!

     

Buzatu şi Arsene au fost recent protagoniştii unor scandaluri de amploare. Arsene a folosit un limbaj suburban la adresa deputatului Ana Birchall, în timp ce Buzatu a afirmat că purtarea măştii de protecţie este o prostie.

Arsene, despre Birchall: ”Am mai văzut şi o curcă securistă şi urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numeşte: ‘Suge-o, Ramona!’”.

Buzatu, despre masca de protecţie: „Nu am obligat pe nimeni să poarte masca şi nu voi suporta niciun fel de intervenţie care să mă oblige pe mine. Nimeni nu mă poate obliga să mă prostesc. Dacă au o reglementare legală corespunzătoare şi aplicabilă mie, nu mă voi opune legii. Eu nu port deloc masca, am contact cu mii de persoane în perioada asta şi nu am infectat pe nimeni”.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat că „PSD s-a schimbat enorm în ultimul an”.

Share