Antena 3 şi RTV au rămas fără vreo 80 de reclame fiecare

Share

Posturile de televiziune Antena 3 şi RTV au rămas fără reclame de la aproximativ 80 de branduri fiecare. Ele spun consumatorilor de publicitate că sunt dezinformaţi şi intoxicaţi.

70 de branduri nu se mai regăsesc la Antena 3 și 80 la România TV. Este rezultatul unei monitorizări. Nu mai au spoturi, printre alții: Altex, Bergenbier, Metro, Selgros, Bergenbier, Ursus, Procter & Gamble, Sanofi, Zdrovit, Ferrero (Kinder).

Printre companiile care au rămas cu reclame la România TV sunt Vel Pitar, Dr. Oetker, Penny, Mezelurile Fox și Biofarm. La Antena 3 au mai rămas, printre altele, mărci ale companiilor Sensi Blu, Ryanair, Biofarm, Johnson & Johnson.

Antena 3 vrea să-i dea în judecată pe cei ce o jignesc

Directorul Antenei 3 Mihai Gâdea a afirmat duminică seară, în emisiunea „Punctul de întâlnire” realizată de Radu Tudor, că, împreună cu o echipă de jurişti pregăteşte o vânătoare împotriva celor care jignesc A3.

Începând de joi seară şi cât va mai ţine acest regim vom vâna în justiţie fiecare atac la adresa Antena 3, că vine de la Traian Băsescu sau de la slugile sale. Orice minciună, ticăloşie…

Îi vom vâna şi promit că oricine va încerca să intimideze, să jignească pe cineva de la Antena 3 sau public al Antena 3, îi vom vâna în justiţie până când vor plăti.

, promite Antena 3.

RTV le spune consumatorilor de publicitate că sunt dezinformaţi

România TV a trimis o scrisoare către agențiile de publicitate, după ce reclame ale unor clienți au fost retrase de pe post. Paginademedia.ro vă prezintă, în exlcusivitate, documentul.

Vă rugăm să vă întrebați dacă nu cumva, în timpul uneia dintre cele mai tumultuoase perioade, nu sunteți victimele dezinformărilor și intoxicărilor menite să decredibilizeze postul de știri România TV, să destabilizeze activitatea sa până la suprimare.

, se arată în scrisoarea postului TV. Acesta se întreabă retoric:

Nu cumva aceste acțiuni de limitare și chiar de blocare ale raporturilor comerciale pe care le derulăm de mai bine de cinci ani reprezintă tocmai incalcarea principiilor agreate și susținute reciproc până în prezent?!

Share