Atac contra vaccinului AstraZeneca în România: Terheș, Badea, Sputnik, Antena 3

Share

Este clar că în aceste zile are loc un atac contra vaccinului de la AstraZeneca, în România. Foarte sugestiv este cine sunt vectorii acestui atac.

“Refuzul guvernului PNL-USRPLUS de a suspenda vaccinarea cu Astra Zeneca, în contextul în care acesta a generat complicații și deja mai multe țări din UE au suspendat vaccinarea propriilor cetățeni cu acest brand, este încă o dovadă că acest guvern desconsideră sănătatea românilor, pe care-i minte și dezinformează cu privire la efectele acestor vaccinuri, iar cine chestionează retorica oficială e făcut terorist“, a scris pe Facebook europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș.

Mesajul său a fost preluat de Sputnik România, cu comentariul: “Refuzul României de a urma exemplul statelor occidentale de a privind suspendarea vaccinării cu serul AstraZeneca a dat naștere unei reacții dure la Bruxelles“, observă Newsweek.

Mircea Badea, realizatorul Antena 3, a cerut ca președintele Iohannis să se vaccineze cu AstraZeneca.

“Vad discutiile din spatiul public…..propun sa se revaccineze Werner cu Astra Zeneca pentru a da un semnal“, a scris acesta pe Facebook, iar mesajul său a fost preluat de site-ul postului la care lucrează, precum și de Sputnik, care a scris că provocarea acestuia a devenit virală. Iohannis s-a vaccinat din ianuarie, cu Pfizer.

Sputnik îl citează și pe un alt comentator frecvent invitat la Antena 3, Răzvan Savaliuc, care susține că vaccinurile Covid sunt un experiment genetic. El a apreciat că AstraZeneca ar fi provocat deja o grămadă de morți.

Share