home CORUPTIE, POLITICA Armaghedonul Oligarhilor 34. Lichidarea lui Băsescu

Armaghedonul Oligarhilor 34. Lichidarea lui Băsescu

Share

Armaghedonul Oligarhilor 34. Lichidarea lui Băsescu

Efectul puternic al mesajului transmis de acest fragment a fost notabil în epocă. Faptul că se încearcă mazilirea lui Traian Băsescu a ajuns să fie cunoscut de toţi cei ce trebuiau să ştie acest lucru.

Timpul a demonstrat că, atâta timp cât Traian Băsescu a fost preşedinte, exact aşa au stat lucrurile. USL (sau componentele acesteia) au avut o permanentă tendinţă de lichidare politică a preşedintelui în funcţie.

Acesta este unul dintre fragmentele din Armaghedonul Oligarhilor care m-a determinat să afirm că autorii sunt ofiţeri de servicii secrete. Jurnaliştii nu scriu astfel, punând virgulă între subiect şi predicat.

Constantinescu a primit, se pare, rolul de manager al acestui proiect, al cărui mesaj definit chiar de el este lichidarea lui Băsescu. Cu alte cuvinte, preşedintele Băsescu trebuie înfrânt cu orice mijloace, deoarece ne aflăm în criză –în stare de război total.

Un prim efect al războiului este suspendarea legii. Aşadar, Constantinescu a citat definirea fazelor, ne-a dezvăluit faza care urmează – suspendarea legii, a moralei şi a regulilor. Geoană propune sudarea lui Băsescu într-un sarcofag de plumb sau alungarea din România (evident după lichidare).

Voiculescu şi Roşca Stănescu au în acest război rolul de ofiţeri de presă şi diversiune. Constantinescu este ideologul. Când spui că într-un război legile trebuiesc suspendate, ne îndreptăm spre un deznodământ al fatalului.

Băsescu trebuie să dispară –si, în plus, lovitura trebuie să fie fatală, pentru că, odată eşuată, ea va genera un efect contrar. Constantinescu propune un proiect politic care nu exclude suprimarea. Când spui că în război legile se suspendă excluzi din start procedura electorală şi votul democratic.

Probabil că poate fi luată în considerare şi fraudarea masivă a alegerilor printr-o generare premeditată de haos, urmată de o stare de urgenţă declarată sub autoritatea Parlamentului. Lucruri asemănătoare se petrec în vecinătatea noastră răsăriteană.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 35. Ucrainizarea României

Citeşte şi
Efectul Deciziei 51 a Curţii Constituţionale a României este că acum avocaţii lui Dan Voiculescu
Preşedintele de la Grivco Klaus Iohannis a confirmat implicit, într-o postare pe Facebook, susţinerea sa
Domnule preşedinte Klaus Iohannis, astăzi mi-am retras like-ul dat paginii dumneavoastră. Sunteţi pentru mine o
Dacă va scrie în acelaşi ritm carte după carte, Dan Voiculescu, această conştiinţă vie a
Fiscul a scos la licitaţie casa de vacanţă deţinută de Camelia Voiculescu în Predeal, pentru
Vă prezentăm mai jos partea referitoare la drepturile omului din Raportul pe anul 2014 al
Să analizăm puţin ce a mai rămas din cei şase: Băsescu, Constantinescu, Geoană, Patriciu, Voiculescu
Din punctul nostru de vedere, controlul asupra CES (care a fost întotdeauna o dorinţă a
Mondenii - Și eu sunt varan este o perlă. Modelul de agregare este cel folosit
Mircea Băsescu a fost arestat pentru 30 de zile "Mircea Băsescu a fost dus vineri
Share