home CORUPTIE, POLITICA Armaghedonul Oligarhilor 32. Orban. Politrucul pe stil nou

Armaghedonul Oligarhilor 32. Orban. Politrucul pe stil nou

Share

Armaghedonul Oligarhilor 32. Orban. Politrucul pe stil nou

Continuă secţiunea despre Ludovic Orban. Un om care a făcut unele alegeri greşite, dar despre care este greu de spus că este politruc.

Există alţii cu probleme mult mai mari decât Orban, iar cele afirmate mai jos trebuie probate. Ca să nu mai spunem că chiar sunt foarte curios să am proba că Patriciu a fost un acoperit infiltrat în Dreapta Românească, ca să o racordeze la cercurile de interese ruseşti.

Munca în fabrică nu i-a surâs, vocaţia de politruc fiind mult mai aproape de fibra sa intimă.

După revoluţie, se metamorfozează în liberal, aripa deplin conspirată, şi se înscrie la continuatoarea şcolii de activişti de partid “Ştefan Gheorghiu”, la SNSPA, instituţie fondată de ofiţerii securităţii şi activiştii partidului comunist, în sedii puse la dispoziţie de SRI.

Conducerea SNSPA era asigurată de cadre de nădejde, apropiaţi ai lui Ion Ilici Iliescu, care avea nevoie de o instituţie ce urma să asigure necesarul, linia a doua de cadre şi slujbaşi ai reţelei cominterniste care apucase să pună mâna pe conducerea statului.

Din acea perioadă datează şi racordul cu Dinu Patriciu, un reprezentant al structurilor acoperite, care îşi propunea încă de pe atunci preluarea patrimoniului românesc în folos propriu.

“Famiglia liberală”

“Famiglia liberală” creată de Patriciu cuprinde numai astfel de “curaţi liberali”, “pur sânge”: Orban, odrasla de ofiţer de securitate, fotomodelul Tăriceanu, crescut de colaboratorul Securităţii, Dan Amedeo Lăzărescu, Bogdan Olteanu, finul şi mâna dreaptă a lui Tăriceanu, nepot al Gizellei Vass, agenta NKVD, direct implicată în dosare de crimă şi chiar cercetată după Revoluţie o perioadă, până când, misterios, dosarul s-a topit şi exemplele pot continua.

Cât despre Tăriceanu, practic nici nu mai încap comentarii dacă avem în vedere că în procesul Rompetrol acesta depune mărturie în favoarea companiei Bossului şi împotriva intereselor statului român (deşi, teoretic, reprezintă statul român, ca prim ministru!).

Un simţ de slugă fără egal sau aroganţa unei sfidări fără precedent l-a determinat pe Tăriceanu să-i ofere, iniţial, postul Justiţiei avocatului lui Dinu Patriciu în dosarul Rompetrol, Cristian Iordănescu. Informaţia apare chiar într-unul dintre ziarele oligarhului penal, “Adevărul”.

Am fi putut fi un exemplu unic pentru întreaga Europă, cu un ministru al Justiţiei care să cumuleze şi funcţia de avocat al unui cercetat penal! şi toate acestea în numele “reformei”, asigurării funcţionării statului de drept, garantării independenţei Justiţiei şi continuării luptei anticorupţie.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 33. Complicitatea lui Constantinescu

Citeşte şi
STAREA PRESEI: Cu foarfeca prin Cornel Nistorescu

Asa cum se poate observa aici, Cornel Nistorescu se afla in plin acces de antibasescita Read more

Remus Pricopie, rectorul SNSPA: Dragnea, un accident al istoriei

Rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, Remus Pricopie, îl acuză pe liderul PSD Read more

Armaghedonul Oligarhilor 25. Rompetrol – garnizoana logistică a grupurilor comisariale

Rompetrol a fost caracterizat în multe feluri de-a lungul timpului. Evident că în prezent el Read more

Armaghedonul Oligarhilor 9. Chirovici. Filiera din România

Chirovici a fost ministru în cabinetul Năstase, iar în 2004 a trecut de partea lui Read more

Revista presei. Cine e “şeful cel mare”?

Procurorii îl caută pe „şeful cel mare“ din biroul lui Ponta "Vlad Stoica, șeful Cancelariei Read more

Stenograma inutilă

A "căzut" pe interceptare şi nu a spus nimic interesant pentru procurori. Ba, din contră, Read more

Revista presei. Caracatiţa Petromservice

~Basescu: Romania devine tinta prioritara de atac; Solutie Rosia Montana - referendum local~numire politica la Read more

Revista presei. Felix si obsesia suspendarii lui Basescu

~se lanseaza cei trei: Blaga, Boc si Paleologu~razboi Putin-Medvedev~dolari mai ieftini, barili mai scumpi~Romania, numarul Read more

Revista presei. Nicolae Popa, in tara inainte de Pasti

~WikiLeaks despre o relatare partinitoare Realitatea~cardasia fugii lui Dinel Staicu~de ce nu se consolideaza cladirile Read more

Revista presei. Sexgate cu politicieni PSD

Deputaţii Robert Negoiţă şi Nicolae Bănicioiu sunt implicaţi, alături de interlopi şi VIP-uri, în cel Read more

Share