home ECONOMIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Aproape totul despre televiziunea terorista de stiri iRealitatea

Aproape totul despre televiziunea terorista de stiri iRealitatea

Share

Asa cum am mai explicat, iRealitatea TV nu este un proiect unic in lume. Cercuri apropiate FSB au infiintat o televiziune diversionista, numita Russia Today, cu programe in limba engleza care mimeaza ca au o politica editoriala identica aceleia a lui CNN sau Fox News.

FOTO: Realitatea.net

In realitate, cine urmareste acest post de televiziune este intens intoxicat cu minciuni bine edulcorate in ambalaj aparent occidental, preparate special pentru a fi o nada muscata de catre cetateanul lumii occidentale, frustrat de criza. In timp, bangaloaica ti se urca la cap si incepi sa ai tot felul de impresii.

Cam la fel si cu iRealitatea, si inainte, si dupa ce Ghita (sa vii diseara la portita, in strada Paris) a devenit manajer. Ia sa facem ceva ce nu am mai facut pana acum. Sa analizam compozitia chimica a stirilor.

Buletinul de ora 2.00, 18 noiembrie 2010

TEMA DE INDUS – Romania, o tara-n care dezastrele abunda –

Un metrou a deraiat aseara intre statiile Timpuri Noi si Unirii. 200 de persoane au fost evacuate, doua persoane au suferit atacuri de panica. Nici o persoana nu a fost ranita.

Pai, daca nimeni nu a fost ranit, de ce nu aruncati la spate stirea si scoateti in fata alta mai importanta, din repertoriul de sange pe pereti pe care-l aveti in shpeck?

TEMA DE INDUS – Anul viitor, noi, bugetarii, o sa saracim si mai tare, iar aceasta din cauza acestui Guvern ticalos, care va continua sa ne taie salariile, saracii de noi –

Salariile de anul viitor se vor calcula in functie de lefurile din octombrie, nu in functie de coeficientii de ierarhizare. Dupa taierea de 25%, bugetarii ar putea pierde din nou bani la salariu. In anul 2011, conform ministrului Muncii Botis, toti bugetarii vor fi reevaluati, iar oamenii incadrati pe aceleasi posturi vor primi lefuri egale.

TEMA DE INDUS – Boc, un tampit speriat de bombe, caruia ii e frica si de propria sa umbra –

Head: SPAIMELE LUI BOC. Emil Boc ar face majorari de salarii, dar se teme ca parlamentarii din coalitie o sa-i dea peste cap planurile.

TEMA DE INDUS – Moartea este suverana, cu tot calabalacul, ca la romani –

Stire despre situatia din Neamt, in care nu se ezita in a se vorbi despre mort, sicriu, lumanare, parastas, candela, cadelnita si tot caiafesul.

TEMA DE INDUS – Udrea, aceasta impostoare care foloseste marii sportivi pe post de vehicule electorale –

Elena Udrea l-a primit pe Lucian Bute. O impostoare, care se agata de imaginea marelui boxer pentru a castiga popularitate, dar putin ii pasa in realitate de acesta.

Elena Udrea este data intr-un beta, vorbind, de fata cu Bute, despre imaginea Romaniei, ca s-o-njure la greu barbatii romani iubitori de box si stapaniti, in creierii noptii, de impulsuri misogine.

TEMA DE INDUS – Europa este in haos –

Protest violent la Atena, unde politistii au intervenit cu gaze lacrimogene asupra unei manifestatii studentesti. Ni se atrage atentia ca “manifestantii au scandat sloganuri precum NU FMI!, NU UNIUNEA EUROPEANA! sau LASATI-NE SA NE HOTARAM SINGURI SOARTA!”.

Dar aceasta este mic copil. Cu o zi in urma, la sase dimineata, omul, cand se trezea din somn, pregatindu-se sa mearga la munca, deschidea televizorul, sa se informeze. Sa zicem ca este normal ca stirile sa fi inceput cu cazul Neamt. Apoi insa urmeaza niste sange pe pereti.

TEMA DE INDUS – Chiar daca nu sunt morti, peste tot sunt accidente

Un sofer incepator a intrat cu masina intr-un magazin de haine second-hand din Targu-Jiu.

TEMA DE INDUS – Totul merge prost in Romania –

Negocierile de la Ministerul Muncii pe tema salariului minim au esuat

Parca ar fi esuat atunci, la sase dimineata. In realitate, aceste negocieri au avut loc altadata, asta e o beta, iar acum intampinam o noua zi, in care ar trebui sa aiba loc alte negocieri, cu nu in brate, ca asa vrea muschii lui nenea Vantu, sa nu mearga nimic bine-n Romania, ca sa sifoneze el linistit in continuare, cu acolitii lui, bani prin cele paradisuri fiscale.

TEMA DE INDUS – O ducem tot mai greu –

La Galati au aparut tarabe unde zaharul, orezul si alte produse alimentare se cumpara cu suta de grame.

Urmeaza imagini dickensiene, in care iRealitatea este specialista incontestabila a mass-media romanesti. O doamna vanzatoreasa, tipica iRealitatea, dotata cu cearcane asemanatoare invatatoarei din Giurgiu, care a facut greva foamei aproape 70 de zile, ca yoghinii indieni, ne spune:

Saracia este mare. Aici se vede nivelul de trai al populatiei!

TEMA DE INDUS – In timp ce romanii mor de foame, guvernantii imbuibati fac concursuri de frumusete –

• Dar ajunge cu crima facuta de guvernanti contra poporului roman, care face foamea. Rupere de registru: sa vedem, in acest timp, ce fac guvernantii imbuibati. Aha, iata…

Cine o devanseaza dintre politicieni, la cat de sexy este, pe Elena Udrea? Oare cine, oglinjoara mea? Andreea Vass, noua starleta a coalitiei, ale carei poze le vedem, puse pe o muzica de zici ca este vorba despre Eva Longoria pe catwalk.

Cam aceasta este ceea ce Traian Basescu numea ca fiind una dintre televiziunile teroriste din Romania: Realitatea TV.

Share