home MASS MEDIA Apel catre lichidator: Scoateti la vanzare marca si arhiva ZIUA! (Ziua Veche)

Apel catre lichidator: Scoateti la vanzare marca si arhiva ZIUA! (Ziua Veche)

Share

Joi, 20 mai 2010, orele 16.00, a inceput adunarea creditorilor de la falita SC ZIUA SRL, in birourile ocupate de lichidatorul judiciar Cristian Dragos Siliste taman in blocul lui Vantu.

Evident, nici un fost salariat nu a fost anuntat de organizarea sedintei lui Siliste, care s-a justificat – sa auzi si sa nu crezi – ca nu poate sa stea sa-i anunte pe fiecare fost salariat in parte, ca n-are obligatia.

FOTOINFO: Mihai Palsu, fostul director general Ziua, calare pe situatie

Noroc ca Ziuaveche.ro a dat la timp alarma! Mai multi fosti salariati au fost insa prezenti, iar lichidatorul Siliste nu a avut incotro si a trebuit sa-i primeasca. Si bine a facut, ca altfel incalca legea grav de tot.

Asa s-a aflat ca s-a ales deja (fara ca fostii salariati sa stie) Comitetul creditorilor din care cine credeti ca face parte? A recunoscut-o chiar lichidatorul: domnul Mihai Palsu, fostul administrator al SC ZIUA SRL (ala care a dus firma la dezastru si si-a aruncat in strada fostii colegi, cu salariile neplatite pe patru luni).

Lichidatorul nu a putut justifica cum a fost posibila desemnarea lui Mihai Palsu (foto), in conditiile in care e posibil ca sa se constate, in raportul asupra falimentului, ca din vina acestuia s-a creat starea de incapacitate de plata a societatii, cu consecinta unor prejudicii de 1,7 milioane de euro!

Evident, salariatii au solicitat inlaturarea lui Mihai Palsu si au transmis lichidatorului ca fiecare raspunde pentru faptele sale. Au fost solicitate explicatii lichidatorului Siliste despre situatia falitei.

FOTOINFO: Palsu, in faza sa pansiva

Omul a explicat ca evaluarea bunurilor falitei SC ZIUA SRL, efectuata de expertul Ovidiu Ionut Todiras si SC Expert Group Consulting SRL, ar valora 13.191.934 RON.

In aceasta suma intra proprietatile imobiliare de la Straulesti, in valoare de 12.844.000 RON (3,1 milioane de euro), restul fiind dat de masini, calculatoare si birotica.

Deloc surprinzator, in raportul de evaluare pe care lichidatorul l-a scos la lumina nu apar marca ZIUA si arhiva electronica a fostului cotidian de elita… citeste tot aici

Citeşte şi
Grosan: Mi s-a spus că, dacă nu semnez, nu mai ajung la facultate (MFax)

Groşan a declarat că, atunci când a fost recrutat, i s-a pus în vedere că, Read more

Reţeaua firmelor lui Vîntu, deconspirată de procurori (Dan Badea)

SOV controlează offshore-ul cipriot Comac Limited - au afirmat procurorii criminalişti din subordinea lui Marius Read more

Ziariştii, fără drept la replică

La 20 de minute dupa ce am anuntat ca site-ul Bursa este probabil victima unui Read more

Armaghedon Media (II). Adevarul despre Dan Voiculescu

A doua parte a Armaghedonului Media este dedicata exclusiv trecutului omului de afaceri si politicianului Read more

Armaghedon Media (I). Operatorul, Guralivul si Romanticul

Armaghedonul Media, spunea un prieten, nu ar fi fost armaghedon daca nu ar fi fost Read more

Armaghedonul oltenesc antimafia

Armaghedonul oltenesc antimafia este dedicat ilegalitatilor faptuite de Dinel Staicu si presupuse grupuri infractionale din Read more

Revista presa(rilor). Falita Ziua SRL-n FNI

Falita ZIUA SRL aluneca pe panta FNI (Document), arata Ziua Veche. Ia sa vedem ce Read more

Arta de a deveni somer cu acte (Roland Catalin Pena pentru Ziua Veche)

Sa incepem de la km zero al drumului obtinerii carnetului de somer dedicat. Mai intai Read more

Armaghedoanele de campanie electorală

Până la alegerile legislative şi prezidenţiale, “armaghedonizarea” mass-media s-a mai potolit, dar, odată cu începutul Read more

Armaghedonul VAMA, penitenciarele si Media

Pe 13 februarie 2003, încurajaţi de demisia lui Gheorghe Mihail Dinu (zis Dinu Vamă) de Read more

Share