home ECONOMIE Anunțurile imobiliare – ce detalii fac diferența

Anunțurile imobiliare – ce detalii fac diferența

Share

Ca și proprietar, dorința de a valorifica un imobil este egală cu cea de a vinde mai repede sau de a închiria într-un timp cât mai scurt, pe un termen cât mai lung. Asta aduce un profit sau poate chiar o sursă financiară de care depind alte aspecte – rata la imobilele cumpărate prin credit, spre exemplu.

În orice caz, se crede că niște  anunturi imobiliare plasate strategic în cadrul unor platforme de profil sunt maniera prin care cei interesați de chirie sau de cumpărare a unui imobil descoperă mai uşor o ofertă pe placul lor. Cum se face că uneori o tranzacție durează extrem de mult și nu are um rezultat concret? Ceva merge greșit și nu este piața în sine. Anunțul este un punct de plecare. Deci, ce faci greşit?

Nu expui ce trebuie

Un anunț este prima interacțiune cu publicul tău. Preț de câteva secunde, prin intermediul lui poți sau nu să faci o impresie bună. Așadar, minimele detalii trebuie să fie legate de loc: cartier, zona, referințe în spațiu. Urmează tipul de apartament, decomandat sau nu, număr de camere, etaj. Nu în cele din urmă, se menționează prețul, precum și starea în care se află imobilul – recent renovat, nou, sisteme schimbate, îmbunătățiri.

Negociabil? Atât pentru cumpărător cât și pentru vânzător este un avantaj dacă se cunosc de la început posibilitățile de colaborare. A menționa dacă prețul este negociabil sau nu este o diferență, desigur. Fii însă sigur că dacă te răzgândești ulterior, nu mai ești credibil.

Detalii care te scot în evidenţă

O diferență se face și când vine vorba de alte beneficii și detalii. Așadar, cel interesat să închirieze sau să vândă trebuie să aibă în vedere care sunt atuurile acesteia. Pentru mulți un etaj superior, ce trece de 4, deja aduce emoții, frică, cheltuieli în plus, căci ține și de nevoia unui lift. Însă avantajul? O priveliște unică care să îi răsfețe pe cei care vor locui acolo.

Apartamentul ar putea fi situat într-o clădire mai veche, însă interiorul  să fie pus la punct, cu toate  dotările moderne. Ori prea puțin va mai conta ce tip de scară de bloc este când în casă există un confort sporit. Atât timp cât se cunosc atuurile, se ține cont de acestea în mod special.

Fotografii relevante

Poate că e prea mult spus faptul că imobilul cu pricina are nevoie de o ședință foto. Însă fotografiile de calitate și relevante sunt ceea ce trebuie pentru ca un anunț să fie complet. Mizați pe simplitate și pe faptul că este necesar a se depista spațiul, a se observa lumina naturală.

Specialiştii spun că este necesar să realizați fotografiile ziua, să aerisiți spațiul, adică să eliminați cât mai multe dintre piesele de mobilier. Oricum, acestea nu vor mai exista pentru viitorul proprietar. Calitatea este de asemenea importantă, ceea ce denotă de altfel și modul profesionist prin care se abordează întreagă situație.

Pentru cei interesați de anunțuri imobiliare, indiferent de natura lor, pentru închirieri sau vânzări, portalul online Compari Imobiliare este o sursă bogată. Aici se vor găsi anunțuri valabile pentru întreaga țară, raportate la actuala piață, incluzând și estimări de prețuri. Poate că tocmai de aici trebuie să înceapă întreaga aventură spre care vă îndreptați.

Citeşte şi
Mihai Chirica, primarul Iaşiului, este sub ancheta penală a DNA

DNA s-a autosesizat după apariția în presă a unor articole privind cumpărarea unor imobile pe

Cazarea în regim hotel prin Rocazare.ro schimbă definiția confortului – avantajele alternativei

Orice călătorie se dorește a fi realizată fără prea mult efort, cu toate că de

Ce presupune achiziționarea unui apartament?

Cumpărarea unui apartament sau a unei garsoniere este o sarcină ce vine însoțită de o

Cutremurul care ar avantaja enorm dezvoltatorii imobiliari. Autorităţile tac

Cutremurul mare care se apropie şi care probabil că nu ne va cruţa va avantaja

Strategia naţională de locuire de neconstruire de locuinţe

Una dintre ideile cele mai proaste ale Cabinetului Cioloş a fost să pună la punct

Revista presei. Brent Valmar combinat cu Ioana Tariceanu

~Baciu de la ANRP prins in flagrant~Google+ suspenda profilurile alias si de firme~ce vrea sa-i

Revista presei. Lui Dinescu îi e scârbă de Crin Antonescu

~Orban vrea PNL fara PSD in alegeri~bancile, cei mai mari imobiliari~Casa Poporului, gaura neagra de

Revista presei. Schizofrenica, şefă a psihiatrilor hunedoreni

~contra a lui Basescu spre Plesu~ponta: Basescu trebuie suspendat, judecat si bagat la inchisoare~DNA ii

Romania sta mai bine decat alte tari din UE si zona euro

Jeffrey Franks: “În 2009 aveaţi una dintre cele mai slabe economii din lume, iar acum

Revista presei. Scandal cu pedofilie la OTV

~Oda Conducatorului Iubit Felix Pisi~Geoana premiaza dispretul Effie pentru Romania~Isarescu: urmeaza restrictii pentru banci~cel mai

Share