home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Antena 3 filma prin gard reacţiile rudelor la aflarea morţii Alexandrei

Antena 3 filma prin gard reacţiile rudelor la aflarea morţii Alexandrei

Share

Antena 3 a filmat prin gard, cu cinism, reacţiile membrilor familiei Alexandrei, la vestea morţii fetei. Comportamentul acesta mediatic abject ne aminteşte de o atitudine asemănătoare a Pro TV, acum mulţi ani.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Un pilot de avion a murit când aparatul de zbor s-a prăbuşit. Cei de la Pro TV s-au dus şi au anunţat-o în direct pe femeie despre moartea soţului, făcând-o pe aceasta să izbucnească-n plâns în direct. Reporterul a fost dat afară.

Reactii dure de revolta pe retelele de socializare fata de gestul postului Antena 3 de a filma, prin gard, reactia familia Alexandrei Măceşanu la vestea ca Gheorghe Dinca a confirmat faptul ca a ucis-o pe adolescenta.

„Cat de bestie, de ticalos, de dezumanizat sa fii ca jurnalist, ca producator TV Antena 3 sa tii camerele in direct de dupa gard pe familia care abia a aflat ca moartea copilei lor a fost confirmata de asasin. Asta nu mai tine de deontologie. Asta tine de ticalosie in forma pura”, a comentat jurnalista Ioana Ene Dogioiu, pe Facebook.

Si jurnalista Oana Dobre Dimofte are o reactie similara. „Mama a Alexandrei, iti cer iertare ca am facut parte dintr-o meserie care iti face asta acum. Cum, ma, sa o filmati acum?! Cum, ma, sa o dati in direct?! Cum?! Ce aveti, ma, in loc de suflet?!”, a scris Dimofte.

Gheorghe Dinca si-a recunoscut, duminica, la pranz, ambele crime, atat in cazul Alexandrei Macesanu, cat si al Luizei Melencu, a anuntat avocatul din oficiu al suspectului. El ar fi spus ca dupa ce le-a ucis pe fete, le-a ars.

Marturisirea a fost facuta chiar in timp ce asista, la el acasa, la investigatiile politistilor. Gestul barbatului de 66 de ani de a recunoaste cele doua crime a venit dupa ce, dimineata, legistii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, dupa primele rezultate ADN: oasele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca sunt de om.

De asemenea, hainele, bijuteriile si firele de par descoperite in masina si casa suspectului sunt ale Alexandrei.

Share