home POLITICA Andrei Caramitru către Gabriela Firea: “Haide, madam, în instanţă!”

Andrei Caramitru către Gabriela Firea: “Haide, madam, în instanţă!”

Share

Ameninţările primăriţei Capitalei că îi în judecată pe cei ce au acuzat-o de afaceri şi decizii proaste l-au vizat şi pe Andrei Caramitru, analist financiar şi tenacele activist civic, până de curând consilier al liderului USR Dan Barna.

Gabriela Firea a anunţat că-l dă în judecată pentru acuzaţia de implicare în interzicerea unor platforme online de transport precum Uber şi Taxify din dorinţa de a ajuta „mafia taxiurilor din Voluntari”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Dincolo de limbajul suburban folosit de domnul Caramitru, care însă este în deplină consonanţă cu modul de acţiune politică a reprezentanţilor USR (Ura Sufocă România), sunt revoltată de lejeritatea cu care sunt colportate informaţii total false referitoare la mine şi la soţul meu. Nu am interzis Uber şi nicio altă platformă, nu intenţionez să fac acest lucru şi, oricum, reglementarea acestei activităţi este apanajul Guvernului, care de altfel a şi anuntat că lucrează la elaborarea unui act normativ în acest sens”, a declarat primăriţa Capitalei.

Legat de aceste afirmaţii, Andrei Caramitru a răspuns promp şi la fel de tăios cum o face de când a ieşit „la bătaie” cu mafia în spaţiul public:

„Minunat. De-abia aştept să mă întâlnesc cu Dna Pandele în instanță. Madam, mai nou – din disperare că nu a făcut nimic-, dă în judecată pe oricine o critică. Crede că mă sperie – din contră. De-abia aştept să pun la dispoziția instanței toate documentele și analizele pe piața de taximetrie! Şi public – ca să știe lumea, madam! Haide, doamna Pandele, în instanță, dacă ai curaj !!!! Discutăm aplicat despre mafia voastră. Hai!”, a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de socializare.

Citeşte şi
Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a fost numit consilier de campanie al liderului PSD Viorica
Alexandru Cumpănaşu a declarat luni, la Sinteza zilei” de la Antena 3, ca sunt informatii
Raportul MCV al Comisiei Europene, privind situația României, în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare,
Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, i-ar fi cerut lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, să reţină
Augustin Zegrean, fostul preşedintele al Curţii Constituţionale, anunţă o posibilă invalidare a alegerilor prezidenţiale din
Palatul liderului PSD se afla pe un domeniu de circa sapte hectare situat in zona
Laura Codruţa Kovesi i-a trimis o notificare lui Mihai Gâdea, directorul Antena 3, pentru a
Realizatoarea tv de la Antena 3, Alessandra Stoicescu, şi-a botezat copilul într-o companie puternic marcată
„Le-am spus celor de la PSD, pardon, PNL.” Tăriceanu a rămas cu mintea tot acolo,
Ramona Bruynseels, cadidata la Preşedinţie a PPUSL, partidul lui Dan Voiculescu, reclamă șantaje și folosirea
Share