home CORUPTIE, POLITICA Ana Birchall, chelfănită de Antena 3 pentru că-l aduce prea repede-n ţară pe Mazăre

Ana Birchall, chelfănită de Antena 3 pentru că-l aduce prea repede-n ţară pe Mazăre

Share

Accelerarea de către Ana Birchall a procedurilor de extrădare a lui Radu Mazăre (fost primar PSD al Constanței) a produs multă nervozitate la Antena 3. Mugur Ciuvică și Mircea Badea l-au certat rău pe ministrul interimar al Justiției.

Obișnuiți cu compromiterea extrădărilor de către fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, cei doi propagandiști ai cooperativei PSD-Antena 3 au fost șocați să constate că un mare corupt al PSD, devenit fugar, ar putea fi repatriat neașteptat de repede.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Mugur Ciuvică: „Doamna Birchall s-a agitat suspect de mult în aceste zile. A comunicat excesiv, de parcă e ministrul #Rezist, nu al PSD. A pus pe Facebook cum a închis ea plicul, cum a trimis plicul, cum îl aduce ea pe Mazăre în țară. A făcut totul ca să dea satisfacție la trei gigei de la #Rezist”.

Mircea Badea: „Doamna Birchall a comis un exces de zel, pe care nu mi-l explic altfel decât… «eu nu sunt Toader, nu sunt Iordache…»”.

Celor de la Antena 3 li se pare ideală inacțiunea de tip Tudorel Toader, în mandatul căruia, timp de doi ani și trei luni, nu a fost repatriat niciun mare fugar. Nici Sebastian Ghiță, nici Radu Mazăre, nici Elena Udrea, Alina Bica, Puiu Popoviciu, Alexander Adamescu sau Elan Schwartzenberg.

Cel puțin până acum, în cazul Radu Mazăre, ministrul interimar Ana Birchall a avut o atitudine normală. De aceea și-a și atras furia propagandiștilor pro-corupție și pro-fugari de la Antena 3, observă Ziaristii.com.

Citeşte şi
~Dusa era sa deconspire structura secreta antitero din Aeroportul Otopeni~comisie parlamentara ilegala ar cere Parchetului
~Turcan: Basescu e perfect sanatos~intentiile miliardarului lui Mazare~razboi pentru controlul asigurarilor~Roman vinde camioane Pentagonului~
~Boc vrea sa-l dea jos pe seful agentiei de mediu~parlamentari pe linie de fuga~Apple dupa
Vulpe, Mihaiu și Bușcu erau colegi de facultate si buni prieteni. Au venit și cu
Ca Schwartzenberg a fost anuntat ca nu mai e oportuna prezenta sa in studiourile RTV
O persoană cu acelaşi timbru vocal a sunat în urmă cu două luni la Redacţia
Mediafax anunta: Mile Cărpenişan, decorat post-mortem de preşedintele Traian Băsescu: "Preşedintele României, Traian Băsescu, a
Radu Mazăre, protagonistul unui scandal cu tentă antisemită. În cadrul unei prezentări de modă de
In anul 2006, am scris pentru Revista Bilant o analiza de circa 30.000 de semne,
Antena 3 a lansat marți seară un atac dur la adresa liderului europarlamentarilor ALDE, Guy
Share