home CORUPTIE, POLITICA Alexandru Cumpănaşu, scor în sondaje, conform lui Mirel Palada

Alexandru Cumpănaşu, scor în sondaje, conform lui Mirel Palada

Share

Alexandru Cumpănaşu declara razboi televiziunilor de stiri, enervat ca nu mai este invitat atat de des in studiouri. El sustine ca Romania TV a refuzat sa prezinte rezultatele unui sondaj de opinie in care este cotat la 12%.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Cumpanasu afirma ca Sociopol, patronat de Mirel Palada, a realizat un sondaj de opinie in care el este cotat cu 12% din intentiile de vot pentru alegerile prezidentiale.

Rezultatele acestui sondaj ar fi fost cenzurate de Romania TV, post care pana de curand il promova intens pe Cumpănaşu.

„In timp ce, ieri, vorbeam despre demersurile mele in cazul Caracal la Razvan Dumitrescu in emisiune, RTV continua, azi, manipularea:

In intervalul 10-11, la RTV, a fost dat un sondaj, in care, evident, nu am aparut. A intrat Mirel Palada la telefon si a spus ca ‘s-au mai schimbat lucrurile si ca Alexandru Cumpanasu este in crestere’. In acel moment i s-au bulbucat ochii prompteristei si… Ce credeti ca se intampla dupa? Inregistrarea emisiunii nu este de gasit, iar.

Mirel Palada a negat ca m-ar fi masurat in vreun sondaj si ca nu apar cu 12% in sondaj SOCIOPOL. Nu e problema, faptul ca s-au panicat, neaga existenta mea si cresterea evidenta, fireasca pentru orice sociolog, dovedita de scaderea celorlalti, pe mine ma bucura.

Interdictia mea este dovada ca, prin cauza pe care o sustinem, deranjam mult acest blat electoral!

Se pare ca… In sondaje, ca si-n amor, totul este posibil! Se pare ca…vor avea mari surprize”, a scris Cumpănaşu pe Facebook.

Ulterior, intr-un live pe facebook, Cumpănaşu a anuntat ca „pregatesc o plangere penala la CNA, care incalca legea pentru alegerea presedintelui”. CNA nu este parchet, angajatii acestei institutii nu sunt procurori astfel incat sa poata intocmi dosare penale.

Share