home EVENIMENT, POLITICA Alexandru Cumpănaşu, sărăcuţul, crede că-l sprijină tot Ardealul

Alexandru Cumpănaşu, sărăcuţul, crede că-l sprijină tot Ardealul

Share

Alexandru Cumpănaşu, candidat la Presedintia Romaniei, a sustinut, intr-un live pe Facebook, ca a dat mana la Tebea cu „mii si mii de oameni”, ajungand astfel la concluzia ca este sustinut „de intregul popor”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Îl mai ţineţi minte pe protoperemistul Ion Marcu, care pe la începutul anilor 90 spunea că “mesele mă vrea”? Aşa e şi omul acesta. A scăpat hăţurile. Săracul, sărăcuţul de el.

„Ne-am verificat ceea ce stiam deja. (…) Astazi la Tebea am reusit sa ne verificam cu adevarat cauza pentru care luptam. Mii si mii de oameni. Cred ca am dat mana cu… nici nu pot sa va descriu, nu stiu cate mii de oameni. Am reusit sa verificam cati oameni sustin cauza noastra si sunt foarte, foarte multi oameni la nivelul intregii tari.

Oameni care vor sa stie ca traiesc in siguranta, ca au un presedinte care le ofera aceasta garantie. Toti oamenii care au venit la mine aveau un singur mesaj: ‘nu va lasati, mergeti pana la capat, radeti clanurile, candidati, castigati’.

(…) Nu mi-am imaginat ca am atat de mult sprijin din partea intregului popor. Nu mai este un sondaj facut pe o mie de repondenti, pe care ii alege cine vrea, ii pune cum vrea. Acolo am facut un sondaj printre oameni, vorbim de intregul Ardeal, vorbim despre oameni care venisera din Oltenia si din alte parti. Eu am avut impresia ca oamenii acestia vor vota si au in sufletul lor pe alti candidati. Ei bine, nu au, pentru ca au familii. (…)

Se sculau, se ridicau din respect, de pe jos, de pe la mese si veneau si ne strangeau mana. Este cel mai mare sondaj pe care puteam sa mi-l fac. (…) La un moment dat ma simteam prost ca nu puteam sa dau mana cu toti oamenii care doreau sa vina sa ma salute.

Mi-au spus: ‘Domnule Cumpănaşu, in momentul in care sistemul asta va va face cel mai mic rau, noi iesim in strada si ii rupem’”, a sustinut Alexandru Cumpănaşu.

Citeşte şi
Premierul Viorica Dăncilă a fost apostrofata, in timp ce incerca sa faca o baie de
Liderul PSD Liviu Dragnea a fst la Ţebea. Dar nu oricum, ci cu elicopterul. De
Alexandru Cumpanasu a anuntat ca la Piata Victoriei va avea loc sambata, de la ora
Alexandru Cumpănaşu a declarat că, dacă nu ar fi fost nepoata sa, Alexandra Măceşanu, nu
Informatii surprinzatoare despre Alexandru Cumpănaşu revin in actualitate. Sef al CNMR, organizatie in care se
Andrei Caramitru ii acuza de complicitate la crima, in cazul Caracal, pe Florin Iordache, Paul
Mădălin Hodor, istoric si cercetator la Consiliul National de Studiere a Arhivelor Securitatii (CNSAS), sanctioneaza
Alexandru Cumpănaşu a afirmat ca lideri ai PSD din Olt, precum Paul Stanescu si Florin
Alexandru Cumpanasu, vedeta mediatica a momentului, a avut numai cuvinte de lauda, in ianuarie 2018,
Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani despre care se presupune că a fost
Share