home EVENIMENT, POLITICA Alexandru Cumpănaşu, sărăcuţul, crede că-l sprijină tot Ardealul

Alexandru Cumpănaşu, sărăcuţul, crede că-l sprijină tot Ardealul

Share

Alexandru Cumpănaşu, candidat la Presedintia Romaniei, a sustinut, intr-un live pe Facebook, ca a dat mana la Tebea cu „mii si mii de oameni”, ajungand astfel la concluzia ca este sustinut „de intregul popor”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Îl mai ţineţi minte pe protoperemistul Ion Marcu, care pe la începutul anilor 90 spunea că “mesele mă vrea”? Aşa e şi omul acesta. A scăpat hăţurile. Săracul, sărăcuţul de el.

„Ne-am verificat ceea ce stiam deja. (…) Astazi la Tebea am reusit sa ne verificam cu adevarat cauza pentru care luptam. Mii si mii de oameni. Cred ca am dat mana cu… nici nu pot sa va descriu, nu stiu cate mii de oameni. Am reusit sa verificam cati oameni sustin cauza noastra si sunt foarte, foarte multi oameni la nivelul intregii tari.

Oameni care vor sa stie ca traiesc in siguranta, ca au un presedinte care le ofera aceasta garantie. Toti oamenii care au venit la mine aveau un singur mesaj: ‘nu va lasati, mergeti pana la capat, radeti clanurile, candidati, castigati’.

(…) Nu mi-am imaginat ca am atat de mult sprijin din partea intregului popor. Nu mai este un sondaj facut pe o mie de repondenti, pe care ii alege cine vrea, ii pune cum vrea. Acolo am facut un sondaj printre oameni, vorbim de intregul Ardeal, vorbim despre oameni care venisera din Oltenia si din alte parti. Eu am avut impresia ca oamenii acestia vor vota si au in sufletul lor pe alti candidati. Ei bine, nu au, pentru ca au familii. (…)

Se sculau, se ridicau din respect, de pe jos, de pe la mese si veneau si ne strangeau mana. Este cel mai mare sondaj pe care puteam sa mi-l fac. (…) La un moment dat ma simteam prost ca nu puteam sa dau mana cu toti oamenii care doreau sa vina sa ma salute.

Mi-au spus: ‘Domnule Cumpănaşu, in momentul in care sistemul asta va va face cel mai mic rau, noi iesim in strada si ii rupem’”, a sustinut Alexandru Cumpănaşu.

Citeşte şi
Senatorii PSD și UDMR au trântit în Senat proiectul de lege al USR, prin care
Prima dezbatere electorala la care a participat Alexandru Cumpănaşu s-a lasat cu scandal. Invitat la
Protestatarul Marian „Ceausescu” a asteptat-o marti seara, in fata sediului B1 TV, pe Viorica Dancila,
Procurorul Codruţ Olaru a anunţat, în cadrul şedinţei plenului CSM, că a depus la registratura
Premierul demis Viorica Dăncilă îl cheamă pe preşedintele Klaus Iohannis să aibă o confruntare unu-la-unu.
Alexandru Cumpănaşu este în delir. Încercând să-şi ridice cota electorală pitică, el spune lucruri tot
Alexandru Cumpănaşu este acolo unde este pentru că e puternic susţinut. Un mare gânditor spunea
Alexandru Cumpănaşu ar fi făcut studii predoctorale (sic!), aşa cum urla, la Marinela Mititelu în
Ultimul dihor parapolitic ieşit în spaţiul public, Alexandru Cumpănașu, are șapte vile și apartamente şi
Realitatea TV anunta ca Alexandru Cumpanasu nu numai ca nu are studii superioare, dar nu
Share